Кои зодии ще има късмет през уикенда 3-4 декември 2022

Този уикенд се пада в дни, които са толкова мощни от гледна точка на енергия, че е жалко да ги прекарате пасивно . Астролозите препоръчват да ги посветите на по-сериозни и важни въпроси.

 

3 и 4 декември са идеални за обмисляне и започване на нови проекти, които са били в процес на разработване и подготовка от дълго време – не е желателно да пропуснете важен шанс, който ще ви позволи да започнете да ги изпълнявате в момент, когато успехът е сигурен.

 

В събота, 3 декември, звездите благоприятстват всякакви нови начинания – дори и да не е възможно да започнете да действате пълноценно и мащабно, препоръчително е поне да направите първата стъпка. В този ден думите със сигурност ще бъдат чути от Вселената, която ще използва всичките си „ресурси“, за да ни окаже помощ.

 

В неделя, 4 декември, можете – и трябва – да вървите към целта си. Не бива да, но не трябва и да се колебаете. За тези, които не могат или не искат да работят през уикенда, звездите съветват да направят почивката си по-активна.

Ето и зодиите с най-много късмет през уикенда 3-4 декември.

 

Овен

Овните могат да разчитат на големи финансови постъпления. Звездите съветват представителите на знака да не бързат да ги харчат – нека поне тези няколко дни лежат на карта или в портфейл. Първо, по този начин те ще могат да организират паричния поток, който тече към тях от Вселената, и второ, парите им няма да отидат нахалост.

 

Рак

Раците ги очаква „среща с миналото“, която ще изиграе важна роля в настоящия им живот. Трудно е да се каже под каква форма ще бъде – обаждане от стар приятел, новина за бивш познат или среща със стара любов. Във всеки от тези случаи темата, която ще се обсъжда, ще се окаже знак от Съдбата, с която ще е възможно да се реши сериозен професионален или личен проблем.

 

Дева

Девите – особено онези от тях, които отдавна се канят да се преместят на друга работа или дори да сменят професията си – ще имат страхотна възможност да сбъднат мечтите си. Много е вероятно на някое събитие в неформална обстановка потенциален работодател да направи предложение на представителите на знака, което, както се казва, те няма да могат – и няма да искат – да откажат.

Последно
Не пропускай