Кои зодии не знаят как да обичат

Нека поговорим за най-важното чувство – за любовта. То обаче не е достъпно за всички знаци на Зодиака. Мнозина абсолютно не умеят да изпитват това чувство, твърдят астролозите. Ето кои са те.

Рак

Този знак почти никога не изпитва любов. В началото на една връзка той може да удени искра, но тя много бързо изчезва веднага щом Ракът завладее напълно партньора ди. Раците в по-голямата си част са егоистични и емоционални скъперници. Всичко в живота им върви по график и в тяхна полза. Това обаче не означава, че не им пука за близките.

Водолей

Отличен събеседник, душата на кампанията, внимателен и оригинален партньор във всеки смисъл, но никога не може да остане само с една дама до края на живота си. Водолеят живее с някоя жена, мечтае за друга, но може да харесва и трета. Тези мъже са непостоянни и вятърничави. Основният критерий за тях е свободата. Те се интересуват от връзки, но без задължения, така че не бива да очаквате любов от тях за цял живот.

Козирог

Единствената любов на живота за Козирозите е работата. В нея те са вглъбяват напълно, а всичко останало е просто между другото. Ако личният им живот попречи на работата, те са по-склонни да изберат работа, отколкото връзката. Ако съпругът ви е Козирог, ще са необходими много усилия от ваша страна, за да направите връзката хармонична.

Близнаци

Близнаците не знаят как да признават грешки и са доста егоистични. Постигат целите си по всякакъв начин. Известни са с това, че много бързо се отегчават от партньора и лесно забравят за съществуването му. Спечелването на сърцето на Близнаците е почти невъзможно поради многото лица на тяхната природа. В същото време могат да са в добро и лошо настроение, да обичат и да мразят едновременно. От друга страна, те са верни и предани приятели, въпреки че това вече не е пряко свързано с любовта.

Последно
Не пропускай