Кои женски качества дразнят най-много мъжете?

Ако силната половина на човечеството започне да се съмнява в привлекателността си за  партньора, това може да завърши с бягство без думи или каквото и да е обяснение. Какво може да провокира един мъж да постъпи така?

Неподдържан външен вид

Мазна, неподредена коса, протрит лак или изгризани нокти, небръснати крака, измачкани дрехи – всеки нормален човек би се отвратил от такова нещо. Ако един мъж се справя добре със самочувствието си, той няма да остане с жена, на която абсолютно не й пука за външния й вид.

Груби маниери

Такива черти, уж са необичайни за жените, но се срещат често. След първите срещи контролираната сдържаност на момичето се е изпарила и всичко става напълно ясно. Факт е, че жена, чиято реч се състои от повече непристойности, отколкото мили думи, не може да е обект на мъжко обожание. Предизвикателното поведение и обидните забележки могат да разрушат всяка връзка.

Липса на интелигентност

Разбира се, ако мъжът не се интересува от дългосрочна романтика, тогава силиконовите устни и гърди, както и пудра захар вместо мозък, може да не са голям проблем. Но нека не подценяваме съвременните мъже. Много от тях искат да видят в бъдещата си съпруга интелигентен партньор в интелектуалния живот и добра майка на децата си.

Несигурност

Несигурността прави невъзможно за всяка жена да изпита пълнотата и яркостта на живота на емоционално ниво. Поради дългогодишните си непонятни комплекси някои жени се смятат за страшни, дебели, недостойни, въпреки че в действителност е точно обратното. Настроението, огънят в очите и ясната представа какво дамата иска от живота са не по-малко важни за мъжа от външния вид. А в някои случаи дори самоувереността е преобладаващото качество, което привлича и задържа мъжкото внимание.

Навикът да лъже

В много случаи лъжата е основна причина за прекратяване на всяка връзка. Не забравяйте, че горчивата истина винаги е по-добра от сладката лъжа. Мъж, който обича, може да прости, но само след искрено признание и ако има дълбоки чувства. Не си играйте с тези чувства, защото всичко си има граници.

Последно
Не пропускай