Кои са най-отмъстителните зодии

Астролозите назоваха най-отмъстителните зодии. Нека ги видим.

Рак

Раците са много отмъстителни. Представителите на този знак дълбоко преживяват всякакви обиди, така че не могат просто да приемат и да забравят. Хората от тази зодия те връщат отново и отново към спомените за момента, в който са били обидени и изпитват негативните чувства отново и отново. Това допринася за тяхната отмъстителност: някои от Раците се ограничават до злонамерени изявления зад гърба на този, който ги е наранил, други използват малки мръсни трикове, а има и такива, които са способни на голямо отмъщение.

 

Дева

Девата помни обидите много дълго време. Вярно е, че те не винаги си отмъщава, предпочитайки да забави ситуацията, ако човекът, който ги е обидил, им е полезен сега или потенциално може да бъде полезен в бъдеще. Но не забравяйте, че отхвърлянето на прякото отмъщение не означава, че Девата е простила – отношението й към вас ще се промени драстично.

Скорпион

Зодията, която определено няма да пусне обидата е Скорпион. Най-често са много отмъстителни и обмислят цели многостранни интриги, за да си отмъстят, като никога не престават да се връщат към нея отново и отново в спомените си, дори след като отмъщението е извършено. А относно пълната прошка, като правило, при тях не съществува такова понятие.

Козирог

Козирозите помнят само онези обиди, които са били много значими за тях, като обикновено изобщо не обръщат внимание на малките. Но пък сериозните прегрешения не се забравят цял живот. Козирозите се учат от тях и дори са благодарни за опита, който ги е направил по-силни. Ако твърде много сте ги засегнали очаквайте много изтънчено, трудно и дори жестоко отмъщение.

Риби

Рибите помнят обиди изключително дълго време. Но като правило се опитват да избегнат разправа и не изпитват желание да си отмъстят. По принцип за тях старата обида е причина само да скърбят и да се оплакват.

Последно
Не пропускай