Когато каже, че няма химия между нас

Преди се чувахте по няколко пъти на ден, а напоследък все по-рядко ви звъни. Спряхте да получавате коментари, комплименти и лайкове във фейсбук. Странно, защо не е онлайн. Няма ви и в графикът му за излизане. Изчезва за няколко дни и след това се появява с обяснението: разбрах, че няма химия между нас.

Сега ще разберете какво означава това няма химия между нас преведено на мъжки език. Има два варианта: намерил е друга жена, с която вече има химия или по-лошия вариант разбрал е, че вие не сте жената, която търси.

Най-често в началото на връзката се случва той да поиска да прекратите взаимоотношенията като ви обясни, че няма химия между вас. Първият вариант: срещнал е жена, с която има химия и симпатиите към вас са изчезнали. Но просто му е неприятно да ви каже, че е намерил друга жена и се опитва да замаскира нещата с изчезването на химията.

Съвет: Не вдигайте скандали, не му търсете обяснения какво означава това няма химия между нас и не му показвайте, че се чувствате обидено от тази негова постъпка. Той знае, че не ви е приятно да прекратите взаимоотношенията. Иначе нямаше да се оттегли и да помисли какво точно да ви каже за да скъсате. Колкото и да ви е трудно изненадайте го и реагирайте спокойно. Твърде вероятно е вместо да застане пред вас, да ви изпрати фейсбук съобщение: „Край, няма химия между нас“. Достатъчно е да получи едно голямо „ОК“,  за да се замисли какво е направил.

Ако скоро не се появи с друга жена за ръка във фейсбук, остава втория вариант – не сте неговата жена. За съжаление, може да има нещо, което не му харесва във вас.

Мъжете не са като жените, те са колебливи и в началото се опитват да тестват и да проверят колко силна е жената до тях.

Съвет: Не показвайте чувствата си в началото на връзката, защото много мъже се страхуват от обвързване. Може би вашите искрени чувства и намерения са довели до изчезване химията между вас. Приемете спокойно решението му, дори ако се чувствате ужасно разочаровани от постъпката му. Не насилвайте нещата, дайте му време да разбере дали не се е объркал.

Последно
Не пропускай