Кога трябва да му разкажеш играта

Във връзката трябва да се правят компромиси, но следните неща са непростими, неприемливи и незабравими. Днес няма да обсъждаме темата какви жени обичат мъжете, а какви мъже не трябва да обичат жените. Или другояче казано, ситуации в които трябва да разкажеш играта на твоя любим мъж.

Отива при баба си и изчезва 3 дни

Нямаше интернет, имах проблем със зарядното за телефона или просто забравих да ти се обадя.

Моля?

Не знам каква е причината за неговото тридневно изчезване и какви хубави сгоди и несгоди e претърпял твоя любим и дали наистина баба му няма телефон,  но някакси не звучат реално тези оправдания. Отиде ли при баба си и изчезне ли за ден-два, вместо да се притесняваш, изтрий  номера му от телефона си и изчезни и ти от неговия живот.

Това е ситуация, когато изобщо не трябва да се замисляш дали да му разкажеш играта и да му покажеш, че за човек, който кръшка наляво-надясно няма място в твоя живот.

Позволява си да обижда семейството ти

Може нехаресването между партньор ти и твоето семейството да е взаимно, но нищо не му дава право да ги обижда и да коментира, дори и когато отношенията между вас и тях са влошени. Първо, каквито и да са, те са ти семейство, а второ дължен е да ги уважава, защото ca възрастни хора.

Така че, ако днес не уважава родителите ти, голяма е вероятността утре да промени отношението си и към теб. Ако още от сега си позволява да каже „същата си като тях“, изобщо не се замисляйте да му разкажете играта.

Срещате го за ръка с друго момиче

Излизаш случайно и на пешеходната пътека пресича твоя любим мъж за ръка с друго момиче, за което ви обяснява, че му е много добра приятелка / братовчедка. А ти имаш ли такива приятели или бивши гаджета,  с които се разхождаш за ръка, без той да знае? Ако нямаш, по-добре не си търси, а му разкажи играта.

По цял ден нищо не прави

Пие, пуши, играе на компютъра и точно в момента, когато трябва да се прибереш от работа ти звъни да му купиш нещо за ядене. Наясно ли си с факта, че твоя мъж не си търси работа, защото му е удобно по цял ден нищо да не прави и да живее на твоя сметка?

Вместо да си повтаряш до кога ще продължи така, разкажи играта на твоя любим мъж. 

Започва да ти посяга

Е тук вече няма смисъл да ти казва някой, че трябва да му разкажеш играта, без да му даваш обяснения. Не обвиняй себе си за лошото отношение, а сложи край на агресията във връзката. Направи ли го веднъж или два пъти скоро ще започнеш да ходиш синя и пребита по улицата или ще се затвориш вкъщи от срам. Дори и да не ти посяга, ако го прави с думи и е до болка ревнив,  помисли до кога ще издържиш с „господин ревнивец“.

Последно
Не пропускай