Какво мъжете не харесват в жените

Днес Ladybook попита силния пол: „Какво мъжете не харесват в жените?“.

Оказа се, че има доста неща, които жените обичат да правят, а мъжете не харесват. Всъщност вижте какви отговори получихме на директно зададения въпрос.

Прекалената ревност

Защо всеки уикенд излизаш с твоите приятели? Говорите ли си с бившата? С кой си пишеш във фейсбук? Всеки ден ме побъркваше с такива въпроси. Прекалената ревност на моята приятелка ме накара да сложа край на връзката. (Иван, 26 г.)

Прекалената ревност, освен че дразни мъжете, пречи и на нормалните взаимоотношения. Мъжете понякога имат нужда да останат насаме. Независимо от връзката всеки има право на личен живот, както и на истински приятели извън нея. Мъжете не обичат да дават обяснения за предишните си любовни преживявания и не понасят прекалената ревност.

Клюкарските истории

Моята приятелка скъса с гаджето, защото той разбра, че му изневерява. Нищо, че ми е приятелка, в случая тя си е виновна. Имам чувството, че моята приятелка работи в жълта информационна агенция. Знам, че жените обичат да говорят много, но малко в повече ми идват тези клюкарски истории. (Стефан, 27 г. )

Ако обсъждате приятелите и колегите си пред него, със сигурност говорите зад гърба му и пред тях.

Мъжете ненавиждат клюкарските истории. Оставете клюкарските истории за женските сбирки, не натоварвайте мъжете с проблемите на вашите приятели. Може да ви се говори и да искате да споделите интригите, които стават на работа, но по-добре да поклюкарствате с майка си, отколкото с мъжа до себе си.

10 000 съобщения на ден

Отива в зоо магазина моята любима и се обажда „Каква храна да купя на кучето?“. Защо ми задава такъв елементарен и смешен въпрос когато знае, че то яде всичко. Не е само това, на ден получавам около 10 000 съобщения във фейсбук, на които ако трябва да отговоря няма да ми стигне целия работен ден. ( Юлиан, 35 г.)

Мъжете не обичат да им звъните по 10 пъти на част или да ги заливате с 10 000 съобщения на ден. Не им звънете, ако няма какво да кажете. Много бързо ще им доскучае връзката, ако всеки ден чува това – „нищо важно просто само да ти чуя гласа или да видя какво правиш“.

Изкуствените коси

В началото се радвах, че имам добре поддържана жена до себе си. Но след това, когато видях трите пласта коси, ноктите и изкуствените мигли, за които и трябват минимум 2 часа на ден да ги нагласи за да изглежда добре, се отказах от красивите жени. (Калоян, 27 г.)

Безспорен остава фактът, че всички мъже харесват жените с привлекателен външен вид. Но да не останете изненадани, ако ви каже, че изобщо не му харесва косата ви, когато разбере, че е естествена, но не е ваша.

Последно
Не пропускай