Какво най-много харесват мъжете в една жена

Абсолютно всички жени обичат да подлудяват мъжете си. Всеки ден или няколко пъти на ден, през целия си живот, те правят всичко възможно, за да възхитят своя любим. И това е напълно естествено – за да очарова един мъж, жената трябва да е привлекателна. Ето на какво мъжете най-много се възхищават в жените, според психолозите.

Облекло

Мъжете харесват жените да се обличат елегантно и секси. Те особено обичат да ги виждат в много женствени дрехи като чорапи (с жартиери), поли, рокли и обувки.

Коса

Косата е много важна част от вашия външен вид – почти всички мъже харесват дълга, копринена коса с естествени тонове. Но независимо дали ще изберете дълга или къса прическа, косата ви винаги трябва да е чиста, добре поддържана и без пърхот.

Устни

Мъжете обичат ярки и изразителни устни. Те харесват дружелюбни, красиви и общителни жени и начинът, по който се усмихвате, говори много за тези аспекти на вашата личност. Те също така харесват, когато се усмихвате и показвате перфектните си, красиви зъби. Така че можете да използвате червило или да сте естествени, но се уверете, че зъбите ви са здрави и бели.

Миризма

Мъжете харесват миризмата на чисто женско тяло. Нямате нужда от скъпи парфюми. Вашите феромони са достатъчни. Можете, разбира се, да подобрите естествените си феромони с ухания, които ги допълват. Изберете фин аромат и не прекалявайте, а го нанесете умерено нежно върху кожата си.

Очи

Вашият поглед е едно от най-мощните оръжия. Мъжът може да разбере много от погледа на една жена. Погледнете го за няколко секунди и се усмихнете, след това го погледнете загадъчно и накрая – настрани. Повторете това няколко пъти, за да разбере мъжът, че флиртувате с него.

Грация

Вашите движения трябва да са гъвкави и грациозни. Старайте се винаги да държите раменете си прави и не се прегърбвайте. Вероятно сами знаете, че красивата стойка не само привлича мъжкото внимание, но и ви кара да изглеждате по-стройни и по-високи.

Ако усвоите всички горни съвети, ще станете истинска съблазнителка. Разбира се, всички мъже са различни и горните методи не е задължително да работят за всички. Но използвайте интуицията си и измислете идеалния подход, за да съблазните избрания от вас мъж.

Последно
Не пропускай