Какво дразни мъжете в жените

Мъжете често критикуват външния вид на жените. Или женският бюст им изглежда твърде малък или дупето е твърде голямо. Силният пол предявява претенции не само към външните данни, но и към поведението на дамите. Много са нещата, които дразнят мъжете в жените. Например, че жените обичат доста да говорят. Могат да прекарват часове в обсъждане на своите роднини, рокли, козметика и колеги от работа с приятелка. Има жени, които се отличават със „злобна“ приказливост. Малко хора могат да ги изслушат до края.

Също така, според мъжете, дамите са много капризни. Мъжете не харесват подобно поведение. „Истинските мачовци“ не обичат да бъдат критикувани. Една невъздържана жена може да изрече много груби думи.

Много от нежния пол страдат и от напреднала форма на ониомания. Те харчат своите и чужди пари за неща, от които абсолютно не се нуждаят. Безсмисленото разпиляване на семейния бюджет вбесява изключително много мъже.

Много жени не са „приятели“ с технологиите. Те могат да унищожат домашен уред или компютър и да кажат, че това се е случило „от само себе си“. Жените, които карат коли, често са осмивани от мъжете. Това е особено вярно за процеса на паркиране. Жените имат по-слабо развито пространствено мислене, така че на дамите често им се случва да разбият кола в ограда или гаражна врата.

Външният вид на жените изисква постоянни грижи. Дамите могат да прекарват часове в гримиране и избор на рокля за излизане. Всичко това вбесява мъжката половина от човечеството.

Много дами се опитват да контролират всяка стъпка на мъжете си. Те четат кореспонденцията им в социалните мрежи и преглеждат телефоните. Дори организират своеобразни „изпити“ и проверки за мъжа. Женският контрол и диктатура няма как да не предизвика „бунтове“ и „революции“ сред мъжете. Мъжът се нуждае от лично пространство и не обича, когато една жена проявява прекомерно любопитство.

Някои дами се занимават с бокс, вдигане на тежести и джудо. Други пък заемат ръководни позиции в големи компании и развиват собствен бизнес. „Мъжките“ дейности променят характера на една дама. Тя става твърда, безкомпромисна и безчувствена. Жените с „мъжки“ характер харесват само „домашните мъже“. Това също предизвиква недоволство сред силния пола.

И не на последно място, женската неискреност и лъжи могат да изкарат мъжете от равновесие и да предизвикат недоверие и агресия у тях.

Раздразнението и недоволството се натрупват с течение на времето. За да предотвратите „експлозия“, е по-добре да говорите честно с партньора си и заедно да помислите как да разрешите проблемите.

Последно
Не пропускай