Какви жени харесват мъжете

Какви жени харесват мъжете?

Това е въпрос, който си задава всяка една представителка на нежния пол. Мъжете държат най-много на външния вид, само когато си търсят жена за една нощ. Това не означава, че мъжете не харесват красивите жени и външния вид няма значение, но има и други качества, които трябва да притежавате ако искате да привлечете мъжкото внимание. Мъжете не тичат след жена, която са свалили с едно питие, а обожават умните, дружелюбните и недостижими жени.

Амбициозни жени

Преди години изследванията на социалните психолози показваха, че амбициозните дами са изключително безкомпромисни и не биха приели да имат връзка с мъж, които не е толкова успял. Поради тази причина мъжете не обичаха да се обвързват с амбициозни жени, но най-новите изследвания доказват обратното. Повечето мъже биха се почувствали по-добре до момиче, което е много по-успяла от тях. Професионалният успех рано или късно ще се отрази на тяхната връзка.

Удовлетвореността от работа и кариера привлича мъжете. Мъжете се гордеят с професионалните успехи на своята жена. Те харесват тези жени, защото както носят отговорност за работата, така носят отговорност и за взаимоотношенията помежду тях.

Общителни жени

Учените са установили, че жените, които са по-общителни и по-открити са много по-харесвани от мъжете, отколкото притеснителните дами. Изследванията, направени в университета „Санта Барбара“ показват, че общителните жени не се притесняват да показват чувствата си и по-лесно намират партньор, отколкото другите. Общуването е себеразкриване.

Мъжете много внимават как разговаряте с другите хора, дали умеете да изслушват другия и колко сте дружелюбна. Жената трябва да умее да се включи във всеки разговор, но и да бъде прекалено свободна. Другото нещо, което провокира мъжкия интерес е истинската усмивка.

Недостижими жени

Мъжът е ловец по природа и изпитва силна тръпка, когато се опитва да хване своята хитра лисичка. Недостижимата жена е провокация за всеки мъж. Колкото по-недостижима сте, толкова повече ще желае да ви има.

Достатъчно е да му дадете някакъв знак да ви последва, защото мъжете не харесват равнодушни жени. Тръпката на покоряването на недостижимите жени няма цена.

Запомнете това – мъжете не тичат след жена, която са успели да свалят с едно питие.

Последно
Не пропускай