Какви sms-и никога да не му изпращате

Ние жените често взимаме прибързани решения, за които след това съжаляваме. Тук влизат импулсивните sms-и и фейсбук съoбщения,  които изпращаме без да се замисляме за последствията. Наистина мъжете не са добри слушатели, но тези съобщения ще бъдат прочетени няколко пъти. Същите могат да ви изиграят лоша шега и да съсипят любовта, затова вижте какви sms-и никога да не му изпращате.

Не пращайте такива съобщения

Няма да излизам, защото теб те няма!

Ако изпратите такъв sms в началото на връзката може да го изплашите, защото мъжете се страхуват от жени, които лесно се привързват към тях. Това е вашият живот, така че няма нищо лошо да излезете с приятелите и да се забавлявате.

Измислете друга причина, затова защо няма да отидете на партито, само не му казвайте, че е заради него.

Нямам спомен от пиянската нощ!

Момчето ви покани на парти, а вие така се напихте, че нямате никакъв спомен как сте се прибрали. Сега вместо благодаря за хубавата вечер, ще трябва да изпратите sms със съдържание: „Извинявай малко прекалих вчера“. Но не се обяснявайте, че имате черни дупки, защото той може да не е разбрал колко малко сте прекалили.

Въздържайте се и от изпращане на пиянски sms-и.

Видях едно момче, което прилича на теб!

Какво от това, ако има друг човек, които много прилича на твоето момче. Как ще се почуствате вие ако вашия любим ви каже, че има момиче, което много прилича на вас. Не усложявайте нещата, покажете му, че той единствения човек, който обичате.

Съжалявам, изневерих ти!

Ок, всеки прави греши и да приемем, че е станало случайно. Колкото и да съжалявате, ако му признаете нещата няма да се променят, а ще станат още по-зле. След направеното признание е голяма вероятността да скъсате. Изпратите ли такъв sms aвтоматично си вкарвате автогол. Дори и да си заслужава изневярата, няма смисъл от такъв sms, това не е начина нито да изгладите отношенията, нито да сложите край на връзката.

Вече знаете колкото по-малко sms-и с пиянски и след пиянски обяснения изпращате, толкова по-добре ще се чувствате на другия ден.  А за самопризнание на изневярата със sms да не става дума. И внимавайте да не объркате получателите.

Последно
Не пропускай