Какви аромати привличат мъжете?

Парфюмът се счита за женско оръжие, което може да срази всеки мъж. Ако една жена възнамерява да очарова представител на силния пол, то тогава тя трябва много добре да е запозната със секретите на различни аромати. Защото мъжът, противно на общоприетото схващане, обича не само с очите си, а и с носа си. Той определено се вълнува от миризмата, която се носи от жената.

Какви парфюми харесват мъжете: става дума за любов от първото усещане на аромата, който се носи.

Със сигурност подходящо подбрания парфюм прави образа на жената по-ярък и запомнящ се. Той, като дрехите или козметичните продукти, се избира индивидуално.

Изборът  на парфюм обаче се определя не само от личните предпочитания, но и от финансовите възможности. Има аромати, които са на фантастична цена и не са по възможностите на всяка жена.

Нашият съвет е: ако отивате на среща с мъж, то  ясно е, че искате да го очаровате. Така че се подгответе внимателно – обърнете внимание не само на дрехите, прическата и грима, но и на парфюма си. Не подценявайте този детайл. За целта хубаво е предварително да сте наясно какви парфюми харесват мъжете.

Но и тук трябва да кажем, че всяко правило си има изключение.

Невъзможно е да се каже кой аромат е най-добрият за привличане и съблазняване на мъжа – всеки си има свои лични съображения. Някои мъже отдават предпочитания на свежата миризма, други харесват по-пикантни или ориенталски аромати, но често предпочитат нишовите парфюми.

Дами, когато искате да изберете парфюм за привличане на вниманието на мъжете, ще бъде полезно също да знаете защо по-силният пол е толкова чувствителен към миризмите.

Всички възприемаме света по свой начин. Някои хора имат зрителна памет, други слухова. Но ако говорим за силата на парфюмите за привличането на мъжкото внимание, струва си да се обърне внимание на онези мъже, които не могат да си представят живота без аромати.

Ето и тайната на действието на парфюмната композиция.

При нанасяне върху кожата, ароматът на парфюма се смесва с естествената миризма на тялото и се променя леко. Това, което пленява мъжкото обоняние, не е самият парфюм, а миксираната смес от парфюм, телесен аромат и феромони. Точно този „коктейл“ е отговорен за така нареченото химическо привличане и съвместимост между хората. Ако чувате за това за първи път, обяснението е просто – за да може мъжът да хареса една жена, феромоните на тялото й трябва да му пасват.

Какви женски парфюми харесват най-общо мъжете?

Истината е, че това не винаги са най-скъпите и модерни парфюми. По-добре е да обърнете внимание на популярността на аромата. Ако мъжът е свикнал със същата миризма, в мозъка му има стабилна асоциация.

Лидер в това отношение от много години е свежият парфюм с леки нотки на цитрусови плодове. Сладките аромати на жасмин, акация или роза също са любими на мъжете. Повечето от тях ги свързват с женствеността и изяществото.

Любопитен факт е,  че някои от представителите на силния пол обичат пикантните аромати на сандалово дърво и черен пипер, смесени с джинджифил.

Парфюми с нотки на иланг-иланг предизвикват желание и страст у мъжа, тъй като този аромат е афродизиак.

Парфюмите с ванилия също няма да остави безразличен нито един мъж. Жена, ухаеща на ванилия, изглежда в очите на мъжа много по-млада от възрастта си.

Кокосовите и шоколадовите аромати имат същия ефект. Те обаче, като ванилията, са добра стръв за привличане на мъжа.

Вярваме, че вече сте наясно какво мощно оръжие за всяка жена може да бъде едно шишенце с парфюм.

Последно
Не пропускай