Как ще те напусне един мъж, според неговата зодия

Не винаги мъжете имат смелостта директно да заявят, че искат да скъсат с жената до тях.  И тогава започват да се държат доста странно.  Според астролозите, представителите на всяка зодия изоставят жените по свой собствен начин, правейки определени неща. Ето какви.

Овен

Ако един мъж Овен реши да си тръгне, той ще заяви направо: „Омръзна ми да съм с теб. Напускам те“. Той е сигурен, че горчивата истина е по-добра от сладките лъжи. Между другото, основната причина за раздялата с един мъж Овен е скуката, защото на „огнения мъж“ всичко бързо му омръзва.

Телец

При раздяла Телецът започва с фразата „трябва да поговорим“. След това не очаквайте нищо добро. Той вече се е настроил за сериозен разговор. Ще  ви обясни всичко точка по точка, ще отговори на всякакви въпроси, показвайки безпрецедентно търпение. След това спокойно ще си тръгне.

Близнаци

Фактът, че сте били изоставени от мъж Близнаци, сам по себе си е много труден за разбиране. Този мъж не се отличава с отговорност и предпазливост. По-вероятно е просто да изчезне от хоризонта ви.

Е, да, след 100-то си обаждане, може да получите съобщение: „Съжалявам, спешна командировка в чужбина. Ще се върна след една година.“

Рак

Мъжът Рак не обича да наранява жената до себе си, дори и ако чувствата му са преминали. Той ще се опита да ви даде максимална свобода, нещо, което е много нехарактерно за него. Така Ракът подготвя почвата за безболезнена раздяла. Един ден, когато улучи момента, той  ще каже: „Мисля, че ще ти е по-добре без мен“.

Вижте също: Най-големите ласкатели сред зодиите

Лъв

„Ние сме твърде различни“ – така започва разговора мъжът Лъв, който ще ви напусне. Той няма да се оправдава или да иска прошка, а просто ще ви постави пред факта. Най-често причината за раздялата е наранената му гордост – очевидно сте престанали постоянно да се възхищавате на Лъва и сте го отегчили.

Дева

Той толкова се страхува да не ви обиди, че ще направи всичко възможно първа да го напуснете. Мъжът Дева ще стане ужасен – вреден и мързелив. Щом направите скандал, той радостно ще обяви: „Избавям те от моята компания, щом така искаш“.

Мъжът Дева не обича да бъде изкарван виновен, така че ще се опита да прехвърли отговорността за раздялата върху вас.

Везни

Мъжът Везни ще ви организира приятна и релаксираща „прощална“ вечер, за да облекчи болката от раздялата. И тогава ще каже: „Помислих върху отношенията ни и стигнах до заключението, че …“ След това ще изброи всички плюсове и минуси, като минусите ще бъдат повече. Той ще ви помоли за прошка за всичко и ще поиска да си останете приятели.

Скорпион

Мъжът Скорпион е безмилостен във всичко. След като реши да си тръгне, той просто ще събере своите неща и след това ще обяви: „Всичко свърши“. И не чакайте обяснение защо Скорпионът е решил така.

Стрелец

Мъжът Стрелец няма да ви разиграва, а ще каже всичко, както го чувства. Обикновено той бързо се уморява от връзката, размечтавайки се за изгубената си свобода. Стрелецът няма да ви води за носа, а просто ще каже: „В момента не съм готов за връзка. Тя пречи на плановете ми.“

Козирог

Като се раздели с вас, той умишлено ще поеме цялата вина. „Не искам да те нараня, но…“ И тогава той ще се позове на всичко възможно, което се сети – на трудности в работата, семейството или ще каже, че е объркан и не на себе си. Ще направи и невъзможното, за да запази съвестта си чиста.

Водолей

„Нека да бъдем приятели. Ще ти се обадя.”- мъжът Водолей няма да прави трагедии от раздялата. Той ще се опита да ви прехвърли в зоната за приятелите си. Това му позволява да се чувства като добър човек.

Риби

„Разбрах, че обичам бившата си“ – това е най-честото извинение на този господин. И, естествено, няма значение дали е вярно или не. Мъжът Риби вярва, че след подобно изявление вие ​​сами ще го напуснете от наранена гордост. Рибите търсят лесен начин за разрешаване на всеки проблем и разпадането на една връзка не е изключение.

Последно
Не пропускай