Как да запазим мъжа до себе си

Всички двойки минават през трудни моменти и изпитания и точно в такива ситуации жените се питат как да изградят дълготрайна и пълноценна връзка. Това е дълъг процес, който изисква много нерви, усилия и търпение.

Или както казва Балзак „Всяка сила е постигната с търпение и време„.

Ако сте намерили подходящия човек следните съвети ще ви помогнат как да изградите успешна връзка и да запазите любовта.

Разговаряйте за всичко, но не се себеразкривайте

Бъдете себе си, бъдете откровени и бъдете не докрай прочетена книга за партньора си. Дайте му възможността да не знае къде сте, какво правите и как ще реагирате, когато той направи нещо, което не трябва. Това не означава да премълчавате или да прикривате важните неща, защото те са като бомба със закъснител.

Резултат: Това ще накара мъжът да бъде по-внимателен към вас.

Взаимно насърчавайте мечтите си, подкрепяй го, уважавайте го…

Резултат: Той ще започне да ви споделя повече неща от преди и ще ви пита за мнение, защото знае че има вашата приятелска подкрепа и доверие.

Флиртът е здравословен, но само ако е невинен. Няма нищо лошо в това да приемете питието от момчето от съседната маса стига да се приберете с такси до вкъщи. Или да се усмихнете на симпатичното момче в присъствието на вашия приятел, но внимавайте всичко има граница.

Резултат: Ще ви желае повече, когато види колко момчета искат да бъдат на неговото място.

Подсилете любовта си много секс и не забравяйте романтиката. Няма как съедините тези две неща ако няма истинска любов между вас двамата. Мъжете обичат експериментите в леглото, а вие трябва лесно да се адаптирате към промените.

Резултат: Когато един мъж получава всичко от което има нужда спира да поглежда встрани.

Никога не изоставяйте приятелите си и не пренебрегвайте интересите си заради партньора. Излизайте повече с приятелите и близките, посещавайте културни мероприятия с колегите, отделяйте време за козметични процедури, спорт, хобита…

Резултат: Това ще подтикне мъжа да търси нещо ново и интересно за да ви зарадва. Ще почне да се върти по-често около вас защото се страхува да не загуби своята целеустремена жена.

Анализирайте проблемите, преосмисляйте нещата и реагирайте спокойно. Много по-лесно е да промените връзката си отколкото да се опитвате да промените партньора си. Бъдете по-позитивно оптимистични настроени каквото и да се случва.

Резултат: Ще се радва, че до себе има зряло мислеща жена и ще ви последва.

Последно
Не пропускай