Как да увеличим визуално устните

Съблазнителните пълни устни са това, на което мъжете винаги обръщат внимание. Те могат да се нарекат една от най-възхитителните черти на женското лице.

Не всички обаче имаме такъв късмет и природата като цяло не е твърде щедра с подобни подаръци. В преследване на устните на мечтите си жените се подлагат на различни манипулации, прибягват до инжекции и използват услугите на пластичните хирурзи.

За съжаление резултатът често не оправдава очакванията, защото основното правило на всяка красота е естествеността, а „изкуствените“ устни се виждат с просто око. Ето защо, ако се интересувате много как да увеличите визуално устните си, тогава можете много успешно да направите това с помощта на козметика.

Как да увеличим визуално устните?

Има много начини за постигане на тези цели и има няколко вида продукти, които могат да направят устните да изглеждат по-пълни.

Първите продукти за устни в Египет са направени от прахообразни водорасли, бръмбари и мравки. През 16-ти век кралица Елизабет използвала пчелен восък и червена боя от натрошени растения.

В днешно време жените използват няколко начина, за да увеличат пълнотата на устните си. Например, молив, нанесен по контура на устните, ги прави да изглеждат по-пълни. Други използват цветен молив или молив с няколко нюанса по-тъмен от нюанса на устните, за да създадат допълнителен ефект за обем. Простото нанасяне на обикновеното червило е друг често срещан и често използван метод за дефиниране и напълване на устните.

Текстуриращи блясъци за устни

Има няколко начина за създаване на визуален обем с текстуриращи гланцове за устни. Например, гланцът за устни създава лъскав блясък на устните, като ги кара да отразяват светлината и по този начин ги прави визуално по-обемни. Балсамите за устни предотвратяват лющене и напукване на кожата на устните и я овлажняват добре. А хидратираните устни са по-здрави и изглеждат по-пълни от напуканите и сухи устни.

Химическо увеличаване на устните

Жените, които не могат да постигнат желания обем с червило или текстуриращ блясък, понякога избират химическо увеличаване на устните. За такива цели се използват пълнители. Обикновено съдържат някакъв дразнител на устните, като капсаицин. Този елемент се намира в лютите чушки и устните физически набъбват, когато се нанесе пълнеж от капсаицин.

Импланти за устни

Имплантите за устни също се използват доста често за увеличаване на обема и могат да бъдат направени от различни материали. Но този метод е рисков и има голям брой отрицателни странични ефекти.

Модата, разбира се, се променя много бързо, но красивите сочни устни остават актуални през цялото време. Постигането на този ефект не е трудно, ако имате търпение и се научите да използвате правилно козметиката. Сега знаете тайната на красотата на Мерилин Монро и много други известни жени в света.

Последно
Не пропускай