Как да се разбираме с огнените знаци: Овен, Лъв, Стрелец

Всеки зодиакален знак или елемент има свои собствени специални качества, които е важно да се вземат предвид в отношенията. Хората от елемента Огън се нуждаят от специален „ключ“.

Характеристики на хората от елемента Огън

Тези хора се характеризират с невероятна сила на характера. Те са много емоционални и в разговор почти винаги обръщат внимание на изблици на емоции. Лесно се ядосват, лесно се обиждат, но се различават по това, че бързо им минава след кавги.

Също така, те успешно намират общ език с другите, но само при първоначалното запознаване. След това ще трябва да се докажете, за да не се отвърнат от вас. Лъв, Овен и Стрелец  се отегчават до меланхолични хора, така че универсалното правило за общуване с представителите на елемента Огън е да бъдете весели и да не ги зареждате с негативна енергия.

Съветите на астролога за общуване с Овен

Овните са неспокойни хора. Това се отразява дори в начина им на говорене. Говорят много, очаквайки същото и от събеседника. Ако сте затворен човек, който не обича емоционалните разговори, тогава ще бъде изключително трудно да го впечатлите.

Овните могат да говорят на най-различни теми, но най-добре се чувстват, когато разговорът е за нещо, което им е познато. Ако сменят темата на разговора, това означава, че не се интересуват от това, което говори събеседникът.

Представителите на този знак са много упорити, така че спорът с тях е загуба на време.

Те са много добри в инициативите на събеседника. Обожават хора, които им помагат да си поставят нови цели и повишават мотивацията им.

Астрологични съвети за общуване с Лъв

Лъвовете мразят, когато някой отнема цялото внимание върху себе си, лишавайки ги от тяхното собствено. Трябва да общувате с представителите на този знак като с крале и кралици. Просто банална предпазливост. Много хора смятат, че на Лъвовете не може да се вярва, но всъщност те са в списъка на най-искрените зодии.

Лъвът е много лесно да се нарани или обиди, но най-лошото е, че няма да говори за това. Той веднага ще ви постави в „черния списък“ на враговете си. Но пък има и друго – Лъвовете много бързо прощават. Просто трябва да си заслужите прошката.

С тях обикновено е възможно или веднага да се намери общ език, защото Лъвовете нямат нищо против да бъдат приятели с никого. Не обичат фалша и преструвките. Почти невъзможно е да излъжете Лъв.

Астрологични съвети за общуване със Стрелец

Стрелците изискват много търпение. Тези хора обичат да бъдат саркастични и общуват изключително небрежно. Ако преминете теста, можете да станете техен приятел, иначе -не. В началото просто трябва да сте търпеливи и да не отговаряте на провокации. С течение на времето ще можете да видите истинския Стрелец, който най-накрая ще си свали маската.

Стрелецът притежава харизма и чар, които не могат да бъдат пренебрегнати. Хората от тази зодия много обичат да се шегуват и да се смеят, така че за нормална комуникация с тях трябва да имате и добро чувство за хумор.

Освен това тези хора са много ерудирани, защото обичат да изучават това, което ги очарова. Възхищават се на тези, които могат да ги научат на нови неща, да им помогнат с нещо. Най-хубавото е, че намират общ език с умни хора или с такива, които смятат тях за умни.

Последно
Не пропускай