Как да предпазим детето от зли очи

От раждането до една година всеки от нас трябва да празнува мини рождени дни на децата – всеки месец. През този период е добре да четете молитви, за да е здраво бебето. Всъщност по това време злото око на детето го преследва постоянно. Как да предпазим детето от зли очи?

Защитата от злото око е различна

Яйце за предпазване от зли очи

Защитата от злото око също е необходима, ако хора, които не са запознати с детето, посещават къщата ви. В този случай можете да вземете яйце, което трябва да е сурово и да се претърколи около лицето на бебето три пъти, след което да направите същото в зоната на гръбначния стълб, където се намират енергийните чакри. Хванете яйцето в задната му част, а след като ритуалът завърши, го изхвърлете. Така ще предпазите детето от зли очи.

Сребро за предпазване от зли очи

Среброто също може да неутрализира тъмната енергия. Затова детето винаги трябва да има някакъв вид сребърни бижута – кръст, верижка и така нататък. Трябва да ги поставите така, че да се допират върху кожата на детето, а не върху дрехите му, тъй като в този случай защитата от зли очи ще е по-ефективна. Кръстът се препоръчва да се мие всеки ден в течаща вода в продължение на 20 минути.

Кехлибар, мрамор, кестени, яспис

Кехлибар, мрамор, кестени, яспис – всичко това също е добър неутрализатор на тъмната енергия. Детето ще бъде предпазено от зли очи и ако в креватчето му се поставят подобни декорации, защото децата са много уязвими насън. Необходимо е да имате нечетен брой такива амулети, препоръчително е числото 3 или 7. Могат да се комбинират и различни камъни едновременно.

Молитва против зли очи към Николай Чудотворец

„Чудотворец Николай, Защитник и Спасител. Помогни ми по хлъзгавия път, защити ме от лоши хора. Защити живота ми от лошото. Нека бъде твоята воля. Амин.“

Последно
Не пропускай