Как да изберем парфюм според възрастта си?

От първите аромати, които носим като деца и юноши, до ароматите, които избираме, когато вече сме възрастни, парфюмът е най-добрият продукт за красота, който ни придружава във всеки етап от живота ни.

Имат ли възрастови ограничения парфюмите? Определено не!

Следвайте нашето ръководство, за да разберете как да изберете парфюм и да се насладите на правилния аромат на всяка възраст.

Парфюм, който се променя с възрастта

Парфюмът е ключова част от рутинната грижа за кожата. С времето нашата личност, характер и вкусове се развиват и променят. Не е изненада, че любимите ни аромати също се развиват постоянно. Въпреки че може да е изкушаващо да останете лоялни към един аромат, изборът на парфюм, който отразява това, което сте, повишава самочувствието и укрепва имиджа ви. Кои обонятелни нотки ще изберете?

Правилният аромат за всяка възраст

Какъв парфюм да изберете в тийнейджърска възраст?

Тук няма дилема – просто се съсредоточете върху леките аромати и избягвайте силните парфюми. Изберете аромати, които ви връщат назад във времето: сладък захарен памук и тофи ябълка. По-неочаквани нотки като кедър или пачули също са подходящи за млади жени с мистериозна страна.

Какво ще кажете за нещо различно от флорални нотки във вашите 20 години?

Знаем за какво говорим: повечето от членовете на нашия екип в Ladybook.bg са около двадесет! Нотки на роза, момина сълза, жасмин и портокалов цвят са идеални, когато става дума за демонстриране на вашата спонтанност.

Търсите харизматични нотки, които да уловят вашето приключенско отношение? Заложете на цитрусови акорди.

Кои ноти ви вдъхновяват на 30-те?

Изразете своята динамика, като изберете ориенталски и арабски парфюми. Ванилия, мускус, канела и кехлибар създават аромати с истински характер и вродена чувственост.

Искате ли да опитате някои дървесни аромати? Поглезете се с Al Haramain Amber Oud Gold Edition Унисекс парфюм EDP!

За какво сте в настроение на 40-те?

През четиридесетте си години може да ви се прииска да разтърсите нещата. Това желание за промяна трябва да бъде отразено от нов парфюм. Внесете малко вълнение в ежедневието с кехлибарени и пикантни парфюми с канела и карамфил: те са изкусителни, но никога лепкави!

Какъв аромат за над 50-те?

Когато става въпрос за избор на парфюм на петдесетте и след това, бъдете уверени и нарушете правилата, за да намерите парфюм, който отразява как се чувствате в момента. За да подчертаете мистериозната си страна, опитайте дървесни аромати със сандалово дърво и кедър.

Търсите вечен аромат? Изберете флорален парфюм с роза, люляк, лилия и гардения.

Търсите правилния парфюм за вашата възраст?

Не може да бъде по-лесно! Каквато и да е възрастта ви, оставете интуицията си да ви води: пробвайте различните нюанси и изберете аромата, който ви подхожда най-добре.

Последно
Не пропускай