Как да изберем бельо за любимия?

Бельото е важна част от гардероба на всеки, защото то защитава и топли интимната зона. Правилният избор на бельо е важна задача, която ще повлияе на ежедневното удобство на този, който го носи.

Скъпи дами, нека си признаем…на голяма част от нас им се налага да избират бельо за партньора си, тъй като доста голяма част от мъжете считат тази задача за твърде скучна. Тъй като сме запознати с вашата „болка“, ви оставяме няколко съвета за правилен избор на мъжко бельо.

Какви видове мъжко бельо има на пазара?

Сред най-популярните видове мъжко бельо със сигурност са слиповете, боксерките и класическите шорти. Съществуват, обаче, още много варианти, сред които си струва да споменем мъжките прашки и джокси. Със своята минималистична кройка мъжките прашки предлагат добра опора и свобода на движенията и могат да се носят със супер впити дънки и панталони, в които набраното бельо няма място. Шортите несъмнено са най-комфортния тип мъжко бельо. Мъжките шорти са най-подходящи за носене у дома, сън и релаксиращи дейности. Като се има предвид голямото разнообразие от дизайни, кройки и цветове, може да се каже, че офертите в магазините са доста обширни.

Когато говорим за мъжко бельо, със сигурност трябва да споменем мъжките слипове и боксерки. Слиповете са идеален вариант за господата, които не обичат бельо с крачоли и се движат интензивно. Слиповете не стягат и са идеални за под тесните дънки, тъй като нямат крачоли, които да се набират нагоре. Докато слиповете се носят предимно от по-зрели мъже, то боксерките са абсолютни фаворити на младото поколение. Те са изключително комфортни, а в същото време топлят по-добре от слиповете, тъй като имат крачоли. Без значение, дали любимият ви харесва впити или широки боксерки, то несъмнено ще откриете перфектния модел. На пазара има както памучни модели за ежедневието, които са с удобни шевове и кройка, така и бамбукови и функционални модели за спорт.

Как да изберем мъжко бельо?

избор на мъжко бельо

Най-важният фактор при избора на мъжко бельо е качеството на материалите. Тъй като бельото е в постоянен контакт с кожата и най-чувствителната зона на тялото, се препоръчва да се избират естествени материи. Независимо от вида на предпочитаното бельо, тъканите трябва да са естествени, внимателно обработени и приятни на допир. Бельото, изработено предимно от памук, е издръжливо, дишащо и има абсорбиращи свойства, което го прави идеално за ежедневно носене. При покупка на бельо за спорт, препоръчваме да заложите на функционални материи, които изнасят влагата далече от интимната зона, като в същото време запазват топлината на тялото. Бамбуковото бельо е чудесно решение както за ежедневието така и за спорт. Бамбуковата материя позволява на кожата да диша, има антибактериални свойства и е терморегулираща.

Другият важен фактор е размерът. Ако бельото е в неподходящ размер, то това ще донесе единствено дискомфорт, без значение каква е материята му. Ако бельото е твърде тясно, то ще стяга, дразни и протрива кожата на интимната зона. Ако пък избраният размер е твърде голям, то бельото ще се набира или ще провисне, което изобщо не изглежда добре и не е удобно. За щастие, в специализираните магазини се предлагат много различни стилове мъжко бельо в разнообразие от размери – от XS, S, M, L, XL чак до по-големи размери. Нашият съвет е да надникнете в гардероба на любимия, за да откриете най-правилния размер за него.

Цветовете и щампите са други важни елементи, когато става въпрос за мъжко бельо. Джентълмените, които ценят гъвкавостта, ще се зарадват на минималистичните модели. Мъжки боксерки с изчистен дизайн в неутрални цветове – черно, сиво, бяло, тъмносиньо – могат да бъдат идеалният избор за офис облекло, а шортите с весели мотиви са идеални за времето у дома. Просто обърнете внимание на бельото на любимия и ще откриете любимите му цветове и щампи.

Последно
Не пропускай