Искате ли приказно сватбено тържество?

Семейният живот вече чука на вратата, а самите вие се намирате на прага на една изцяло нова ера. Бракът несъмнено в вълшебно приключение, което ще имате шанса да споделите с любимия човек. Заедно ще посрещате (както всички знаем) богатство и бедност, здраве и болест, щастие и мъка – но няма от какво да се плашите, защото за в бъдеще вече има кой да ви пази гърба. Бракът е отборна игра, в която семейството ви закриля, подкрепя и обгрижва, стига да му отдавате необходимото внимание и любов.

Естествено, за да бъде вълшебно едно приключение, необходимо е още от началото си да омагьосва и завладява въвлечените в него невинни „жертви” на съдбата. В този смисъл приказната и незабравима сватба е перфектното, събитие, което по неповторим начин ще подчертае началото на вълнуващия семеен живот, който ви очаква.

Как да си направим приказна сватба?

Ако желаете сватбеното ви тържество да бъде наистина неотразимо, така че не само вие, но и всичките ви гости да го помнят цял живот, ви е необходима сериозна подготовка. Всеки детайл трябва да бъде изпипан до съвършенство, което като начинание е трудоемка задача, за която повечето двойки, готвещи се да встъпят в брак, се оказват неподготвени.

За да се предпазите от неприятните изненади, с които ще ви сблъска организацията около сватбеното тържество и за да си спестите хиляди главоболия, по-добре се обърнете към професионалисти, предлагащи оригинални проекти за визията на сватбеното ви тържество. Специалисти, които ще се съобразят с вашите желания и нужди и със стил ще се погрижат за необходимото оборудване и кетъринг, както и за всички проблеми около приготовленията за мечтаната сватба.

Повече информация можете да видите ТУК.

Какво оборудване ви трябва?

Шатра

Разбира се шатрата е подходяща, в случай че искате да отпразнувате встъпването си в семейния живот на открито. Тентата не само ви предпазва от евентуалните капризи на времето, но до голяма степен определя цялостната визия на събитието. Шатрата върви неизменно ръка за ръка с подова конструкция, която да замести неравностите на терена, освен ако не организиратесъбитието върху равна настилка. Тентата се нуждае също така от дансинг или сцена, ако желаете вие и гостите ви да се забавлявате, а в списъка с оборудването за шатра можете да добавите по желание или при нужда и инсталации за отопление и климатизация.

Масите и столовете

Естествено те са задължителни не само за сватба, ами за всяко тържество. В наши дни са се зародили много нови дизайнерски решения в тази насока, които да разчупят обстановката около всяко сватбено парти. Можете да разнообразите интериора чрез по-нестандартни, но стилни маси и столове или като настаните гостите си на мека мебел – идея, която набира все повече популярност.

Текстил и декорация

Тази графа включва в себе си някои от най-дребните, но в същото време изключително съществени детайли около сватбеното тържество, които не бива да бъдат подминавани с лека ръка. Тук ще включим покривки, салфетки, панделки, калъфки за столове, сватбени арки, свещници и всичко, което ще направи атмосферата не само по-приятна, но и ще подскаже на гостите ви, че притежавате вкус. Все пак в стремежа си да създадете незабравимо сватбено тържество не се увличайте в декорацията – семплата и елегантна стегната визия, винаги е за предпочитане пред претрупаната безвкусица!
Разбира се това е само бегла скица на необходимото оборудването за едно приказно сватбено тържество, а повече подробности по въпроса, както и незаменима помощ можете да откриетена сайта на Right Rental.

Последно
Не пропускай