Идеално бели зъби у дома

Не всеки от нас може да се похвали с идеално бели зъби като тези на холивудските звезди. Но ние знаем няколко начина, които могат да ви помогнат да постигнете желаната цел.

Не, няма да ви убеждаваме да похарчите много пари за зъболекар, за да избелите зъбите си. Ние знаем няколко ефективни начина, които са абсолютно достъпни за всеки човек. Освен това не изискват много усилия.

Избелване на зъби с подръчни средства:

Активен въглен

Този метод е невероятно ефективен. Просто добавете въглен на прах към четката си за зъби и следвайте познатата процедура. Ефектът няма да закъснее.

Мляко на прах

Не само по-бели, но и по-здрави – това ще се случи с вашите зъби. Използвайте го поне два пъти седмично заедно с обичайната си паста за зъби.

Сода бикарбонат и лимон

Вероятно всеки знае избелващите способности на содата и лимона. Само си представете какъв ще е ефектът, ако ги смесите! Трябва обаче да внимавате с тази смес, веднъж седмично е повече от достатъчно.

Водороден прекис

Друг ефективен метод, но само за тези, чиито зъби са напълно здрави. И не го използвайте повече от два пъти седмично.

Бакпулвер и лимонов сок

Този метод е много подобен на сода за хляб с лимон, но не можете да го използвате често и да го държите в устата си твърде дълго. Понякога чудесата могат да бъдат опасни.

Морска сол и лимонов сок

Смесете тези две съставки с вашата паста за зъби и нанесете върху зъбите си, сместа трябва да престои не повече от една минута.

Вода с лимон

Много е просто, просто трябва да смесите лимонов сок с вода и да изплакнете устата си.

Ябълков оцет

Комбинацията от чаена лъжичка ябълков оцет и вода е идеалната смес за начало на деня. Използвайте само за изплакване на устата!

Ягода

Няма по-вкусен метод за избелване на зъбите от ягодовата паста.

Магическа комбинация

Използвайте всичко наведнъж: сода бикарбонат, морска сол, лимонов сок и паста за зъби. Измийте зъбите си с тази смес и се насладете на резултата, но само веднъж на два месеца.

Последно
Не пропускай