Идеалните подаръци за новородено

Ако имате любима приятелка, която е бременна или пък ваша роднина и колега, то ви измъчва въпросът, какво да и подарите или на новия член на семейството. Множество идеи ви засипват, но нито една не ви се струва перфектната, все има нещо, което не ви е достатъчно или нещо, което не е достатъчно подходящо за повода. Затова ви предлагаме да си запишете някоя от следните идеи, а след това се отдайте на пазаруване и уникалност в детайла.

Нестандартни подаръци за мама и бебе

Може да заложите на нестандартните подаръци, които отново имат нещо, което ще се използва и донякъде е практично, но остава споменът, че сте се постарали да е максимално уникално. Такива са дрехите с имена в Doniceta, които са наистина уникални и ще са чудесен вариант за подарък, както за мама, така и за бебе. Можете да заложите на бебешки комплекти, а ако жената ви е наистина близка, може да заложите на гривничка с червен конец и златно кръстче, за новия член на семейството.

Ако искате да изненадате семейството наистина много, може да им подготвите приятна почивка в някое близко градче, за да се насладят на заслужена почивка, но имайте предвид да е поне 3 месеца след раждането, за да могат да оставят бебето на добрите баби и дядовци. Почивката ще ги накара отново да погледнат един към друг, а добрият сън ще им се отрази наистина ободряващо и ще са готови, с нови сили, за нови приключения.

Заложете на курсове. Може да намерите какви ли не курсове за мама и бебе, като йога, плуване в басейн и какво ли още не, но на първо място се уверете на каква възраст ще може да използват закупения курс.

Нестандартни подаръци за бебе

Сребърната лъжичка е идеален подарък за новородено, подаръкът е наистина скъп, но пък ще остане в спомена на родителите и детето дълго време. Заложете на проверен магазин, от който знаете какво да очаквате и ще се сигурни в качеството на продуктите.

Ако искате да заложите на перфектен подарък то помислете за сет, който да остави спомен за ръчичките и краченцата на новия член на семейството. Има много сетове онлайн, които се правят директно у дома и са много лесни за използване. Ще оставите незабравим спомен в семейството и подаръкът ви ще бъде оценен.

Стандартни подаръци

В стандартните подаръци няма нищо лошо, много майки очакват именно тях и биха се зарадвали най-много на подобни. Златните украшения са едно от тях, именно златото е нещо, с което няма да сбъркате никога. Може да вземете само едно кръстче или малка гривничка, която да остане за спомен на цялото семейство, като добра инвестиция.

Ако им дадете пари, също няма да сбъркате, защото по този начин семейството ще може да закупи точно това, от което има най-голяма нужда. Няма да ги затрупвате с излишни играчки и ще можете да им предоставите финанси, с които да набавят нужните вещи за бебето.

Заложете на албум. Ако всичко изброено не е във вашия стил, то тогава спокойно можете да заложите на албум, като съберете всички снимки на бременната мама и първите снимки на бебето в корема и, а след това ги извадите и подредите в албум. Този ценен подарък ще намери място близо до сърцето.

Последно
Не пропускай