Идеалната свекърва според хороскопа

Идеалната свекърва е втората майка, за която можете само да мечтаете. На кого е писано да стане добра фея за снахата, разкриват астролозите.

1-во място – Рак

Една грижовна и щастлива майка. Тя искрено обича булката на сина си и я смята за своя дъщеря. Уважава младите и ще се опита да бъде възможно най-незабележима. Държи се изключително деликатно. Не се занимава със съвети и морализиране. Изключително любезна и внимателна към децата. Свекървата Рак няма да пречи на снаха си и разумно ще й отстъпи място в кухнята. Ще направи всичко възможно семейният живот на двойката да бъде щастлив. Никога няма да защитава и защитава сина си, ако греши. Една грижовна и симпатична баба.

2-ро място – Стрелец

Тази свекърва е млада по душа. Тя няма да остарее и не се смята за възрастна дама. Ще стане най-добрата приятелка на съпругата на сина си. Грижи се добре за себе си. Редовен посетител е на салони за красота и известна с модните си пристрастия. Често ще я срещнете в нощен клуб или в модерно кафене. Няма да изтощава младото семейство с морализаторстване. Отказва да поеме задълженията на баба. Няма да пече пайове и да плете чорапи. Но с удоволствие ще покани снаха си на чаша вино, да поклюкарстват за мъже и ще обсъди модните тенденции.

3-то място – Овен

Най-безпроблемната свекърва. Мега общителен и енергичен човек. Ежедневието й е толкова ярко и разнообразно, че няма време да се меси в живота на младите. Тя уважава снаха си и й е безкрайно благодарна, че е избрала сина й. Няма да се налага и да ви принуждава да я посещавате през почивните дни. Може да даде полезни съвети, да сподели опита си, ако види интерес и молба в очите на снаха си.

Последно
Не пропускай