Хороскопът днес – 31.08.2023

ХОРОСКОП ЗА РОДЕНИТЕ ДНЕС

Пълнолунието на вашия рожден ден предполага, че ще бъдете разкъсани в две много различни посоки през следващата година и по някакъв начин ще трябва да намерите време и енергия, за да отдадете справедливост и на двете. Вашата гъвкавост и адаптивност са на изпитание.

Дневен хороскоп Водолей

20 януари – 18 февруари

Днешното пълнолуние ще хвърли жестока светлина върху вашата финансова ситуация и най-важното е, че трябва да направите нещо относно количеството пари, които пилеете. Може да са само парчета цветна хартия, но няма да стигнете далеч без тях!

Дневен хороскоп Риби

19 февруари – 20 март

Пълнолунието във вашия знак, заедно с ретроградните планети Нептун и Сатурн, подсказва, че нещо предстои да се случи и може да е доста шокиращо. Живял ли си във фантастично съществуване? Ако е така, можете и трябва да прегърнете реалността отново.

Дневен хороскоп за Овен

21 март – 19 април

Не винаги е лесно за вас да прегърнете интуитивната страна на природата си, но сега трябва. Самосъзнанието е името на играта, така че се доверете на инстинктите си и се откажете от ограничаващите вярвания. Очакват ви нови начала и положителната нагласа е повече от избор.

Дневен хороскоп Телец

20 април – 20 май

Вашият зает ум ще се състезава с големи идеи днес, от вида, който може да промени живота ви към по-добро, ако сте достатъчно умни, за да ги следвате. Съберете се с хора с подобно мислене, за да създадете нещо, което не бихте могли да създадете сами.

Дневен хороскоп за Близнаци

21 май – 20 юни

Пълнолунието предупреждава, че трябва да намерите начини да задоволите не само собствените си нужди, но и нуждите на хората, които разчитат на вас по някакъв начин. Слушайте внимателно какво ви казват приятелите и близките и след това действайте, като имате предвид най-добрия им интерес.

Дневен хороскоп Рак

21 юни – 22 юли

Въпреки че пълнолунието ще разпали жаждата ви за приключения днес, не можете просто да станете и да тръгнете. Е, можете, но ако поемете по този маршрут, е почти сигурно, че ще се изгубите и връщането у дома отново може да ви струва скъпо както финансово, така и емоционално.

Дневен хороскоп Лъв

23 юли – 22 август

Трябва да обърнете повече внимание на финансовото си състояние в дългосрочен план. Настоящото пълнолуние може да ви накара да бъдете приключенски настроени и да поемете малко повече шансове от обикновено, но шансовете да реализирате печалба ще са против вас, така че не се увличайте!

Дневен хороскоп Дева

23 август – 22 септември

Партньорските въпроси се подчертават от пълнолунието в противоположния ви знак и денят може да бъде обнадеждаващ в романтично отношение. Любовта е по-вероятно да разцъфти, ако се отворите емоционално и позволите на другите да видят уязвимата страна на природата ви.

Дневен хороскоп Везни

23 септември – 22 октомври

Може да сте общителни по природа, но пътуването на Слънцето през най-чувствителната област на вашата карта също ви насърчава да погледнете вътре в себе си и най-малкото да изясните своите нужди и желания. Защо не се освободите от този тежък емоционален багаж?

Дневен хороскоп Скорпион

23 октомври – 21 ноември

Вашата страст към живота ще привлече възможности да напреднете в света през следващите няколко дни, но също така ще привлече и привърженици, които ви виждат като билет за храна към богатство и успех. Определете кои са тези хора и се отървете от тях.

Дневен хороскоп Стрелец

22 ноември – 21 декември

Тъй като текущото пълнолуние подчертава вътрешната зона на вашата диаграма, може да има неочаквани промени на вътрешния фронт. Може да не сте в състояние да предвидите какво ще се случи, но можете да си обещаете, че няма да реагирате прекалено.

Дневен хороскоп Козирог

22 декември – 19 януари

Социалните събирания ще бъдат много забавни от сега до уикенда, но не забравяйте, че имате и сериозна работа. В никакъв случай участвайте в групови дейности, но само след като сте изпълнили задачите, които са ви поверени.

Последно
Не пропускай