Хороскопът днес – 29.08.2023

ХОРОСКОП ЗА РОДЕНИТЕ ДНЕС

Предстоящата година ще извади наяве сериозни проблеми, с които като Дева сте добре подготвени да се справите. Докато други тичат наоколо и крещят „Горко ми!“ тихо и ефективно ще поставите нещата точно зад кулисите.

Дневен хороскоп Водолей

20 януари – 18 февруари

Без значение колко добра може да звучи една сделка, би било разумно да я откажете или най-малкото да поискате повече време да я обмислите, за да можете да направите по-задълбочено проучване. Някой ще забогатее от това, но едва ли ще сте вие.

Дневен хороскоп Риби

19 февруари – 20 март

Част от природата ви е да се съгласявате с това, което искат приятели, близки и колеги, защото обичате да поддържате мира, но това може да не е възможно днес. Не се притеснявайте, че ще нараните чувствата им, защото вашето финансово здраве е по-важно.

Дневен хороскоп за Овен

21 март – 19 април

Ако днес главата и сърцето ви ви дърпат в различни посоки, ще бъде разумно да следвате сърцето си. Здравият разум е задължителен, разбира се, но в този случай е много вероятно вашите чувства да са по-надеждни от „фактите“.

Дневен хороскоп Телец

20 април – 20 май

Тъй като Уран, планетата на неочакваното, започва своята ретроградна фаза във вашия знак днес, не трябва да приемате нищо за даденост, нито в личния си живот, нито в работата си. Неизбежно е това, което очаквате да се случи, изобщо да не се случи!

Дневен хороскоп за Близнаци

21 май – 20 юни

Може да ви се иска днес да сте някъде другаде, но фактът е, че сте там, където сте, и нямате друг избор, освен да се възползвате по най-добрия начин. Ако дадена ситуация ви причинява скръб, това означава, че трябва да се справите с нея, а не да избягате.

Дневен хороскоп Рак

21 юни – 22 юли

Пътуванията и социалните дейности сега са под добри звезди, но тъй като Уран започва своята ретроградна фаза днес, е малко вероятно приятелите и членовете на семейството да бъдат там, където са обещали да бъдат, а дори и да са, те ще закъснеят. Вземете го в крачка.

Дневен хороскоп Лъв

23 юли – 22 август

Можете и трябва да устоите на желанието да вземете внезапни решения през следващите 24 часа, особено на работния фронт, където неуспехите от един или друг вид ще бъдат норма. Оставете нещата такива, каквито са и реагирайте на събитията както и когато можете.

Дневен хороскоп Дева

23 август – 22 септември

Има опасност да станете малко настоятелни днес, особено ако останете с впечатлението, че някои хора умишлено пречат. Без съмнение е така, но загубата на хладнокръвие ще промени ли нещо, освен може би кръвното ви налягане?

Дневен хороскоп Везни

23 септември – 22 октомври

Днес няма да сте в настроение за общуване и ще дадете да разберете на всеки, който се отбие за разговор, че не е добре дошъл да остане. Има някои сериозни проблеми, които трябва да разгледате в ума си, така че дръжте лекомислените хора настрана.

Дневен хороскоп Скорпион

23 октомври – 21 ноември

Ако наскоро сте се скарали с приятел, това би бил добър ден да се поправите с тях. Без значение какво е казано или направено, вие все още сте на една и съща дължина на вълната по толкова много въпроси. Не е задължително раздялата да е постоянна.

Дневен хороскоп Стрелец

22 ноември – 21 декември

Може да желаете промяна на посоката на работния фронт, но тъй като Уран започва своята ретроградна фаза днес, това вероятно не е най-доброто време за вземане на трудни и бързи решения. Придържайте се към това, което знаете за момента – наистина не е толкова лошо.

Дневен хороскоп Козирог

22 декември – 19 януари

По всякакъв начин върнете малко забавление и смях в живота си днес, но не прекалявайте и не правете нещо скандално, защото последствията могат да бъдат катастрофални. Само защото обичате да мислите, че сте непобедими, не означава, че сте!

Последно
Не пропускай