Хороскопът днес – 28.08.2023

ХОРОСКОП ЗА РОДЕНИТЕ ДНЕС

Не ви харесва да се отдадете на блянове и фантазии, но през следващата година умът ви ще се движи натам и натам със светкавична скорост и някои от идеите, които ви хрумват, ще бъдат доста драматични. Мислили ли сте да напишете книга или сценарий?

Дневен хороскоп Водолей

20 януари – 18 февруари

Не винаги е лесно за вас да бъдете открити за нуждите си, но сега трябва. Тези, които ви познават най-добре, знаят, че има нещо, за което се нуждаете от помощ, но няма да го предложат, освен ако не изясните, че наистина искате това.

Дневен хороскоп Риби

19 февруари – 20 март

Имаше много неща, които искахте да кажете, но по една или друга причина се чувствахте неспособни да бъдете честни. Сега можете и трябва да уведомите близките си какво е това, което ви тормози – и какво могат да направят, за да му помогнат да сложите край.

Дневен хороскоп за Овен

21 март – 19 април

Новини за финансовата ви ситуация ще ви изненадат днес. В началото може малко да ви притесни, но скоро ще стане ясно, че това всъщност е нещо добро за вас лично. Може да се окаже, че печалбата ви е на път да скочи през покрива!

Дневен хороскоп Телец

20 април – 20 май

Веднага след като се справите с една задача днес, следващата ще кацне в скута ви, което е меко казано разочароващо, но не се притеснявайте. Планетите показват, че усилията, които положите сега, ще донесат големи дивиденти по-късно.

Дневен хороскоп за Близнаци

21 май – 20 юни

Изглежда, че скорошните ви усилия да впечатлите някой с власт може да са имали обратен резултат и не знаете защо. Може би сте били твърде очевидни в опитите си да влезете в добрите им книги. Вместо това опитайте да играете трудно, за да получите.

Дневен хороскоп Рак

21 юни – 22 юли

Положихте много усилия да помагате на други хора през последните седмици и сега трябва да се възнаградите, като правите само това, което ви прави щастливи. Ако някой каже, че сте егоист – и със сигурност има някой – игнорирайте го.

Дневен хороскоп Лъв

23 юли – 22 август

Ако търсите правилните думи, за да повлияете на приятели и членове на семейството, трябва да сте бързи. Ако се поколебаете дори за минута, те може вместо това да послушат някой друг, някой, чийто съвет няма да е добър нито за тях, нито за вас.

Дневен хороскоп Дева

23 август – 22 септември

Ще дадете всичко от себе си през следващите 24 часа, за да помогнете на приятел или колега от работа да преодолеят препятствие, което, честно казано, е основно от самите тях. Просто се уверете, че знаят, че няма да сте там, за да ги спасите всеки път.

Дневен хороскоп Везни

23 септември – 22 октомври

Планетата на промените Уран е на път да започне своята ретроградна фаза в областта на вашата карта, която управлява всичко, свързано с вашето богатство. Ако сте работили с убеждението, че не можете да загубите пари, които лесно биха могли да бъдат разбити днес!

Дневен хороскоп Скорпион

23 октомври – 21 ноември

Загубихте твърде много време и твърде много енергия, опитвайки се да се разберете с някой, който очевидно не иска да се срещне с вас наполовина. Приемете реалността на ситуацията и направете съзнателен избор да нямате повече нищо общо с тях.

Дневен хороскоп Стрелец

22 ноември – 21 декември

Това, което ще се случи днес, ще покаже пределно ясно, че постигането на определена цел няма да бъде толкова лесно, колкото сте си представяли. Дори и да вложите всичко в него, вашите усилия пак ще се провалят. Може би очаквате твърде много от себе си.

Дневен хороскоп Козирог

22 декември – 19 януари

Областта, в която напредвахте най-бавно, ще бъде тази, в която сега започвате да се движите напред със скокове и граници. Но не се увличайте – планетите предупреждават, че все още ще има препятствия, с които трябва да се справите.

Последно
Не пропускай