Хороскопът днес – 17.11.2023

ХОРОСКОП ЗА ДНЕШНИЯ РОЖДЕН ДЕН

Колкото повече слушате тихия глас в сърцето си, който знае всички отговори, толкова повече ще се забавлявате през следващата година. Висшата част от вашата природа знае от какво се нуждаете, за да сте щастливи, така че не го блокирайте с прекалено материалистични мисли.

Дневен хороскоп Водолей

20 януари – 18 февруари

Направете това, което трябва да се направи днес и не се тревожете какво могат да си помислят хората, с които работите или за които работите. Времето, прекарано в това да се уверите, че изглеждате добре в очите на другите хора, е загубено време, така че следвайте инстинктите си и оставете репутацията си да се погрижи сама за себе си.

Дневен хороскоп Риби

19 февруари – 20 март

Нептун във вашия знак днес се свързва както със Слънцето, така и с Марс, така че не се въздържайте – преследвайте всякаква амбиция, която ви вдъхновява в момента, дори и да ви отведе до края на Земята. Защо изведнъж си толкова авантюристично настроен? Защото знаеш, че не можеш да загубиш!

Дневен хороскоп за Овен

21 март – 19 април

Ако получите информация от чувствителен характер през следващите 24 часа, трябва да я запазите за себе си. Колкото по-малко хора знаят това, което знаете вие, толкова по-вероятно е да спечелите от това – и в това няма нищо лошо.

Дневен хороскоп Телец

20 април – 20 май

В социално и романтично отношение това може да е отличен ден, но ще трябва да имате предвид, че не всеки на този свят е толкова дебелокож като вас. Понякога излизате със забележки, които силно отблъскват хората, които трябва да възбуждате!

Дневен хороскоп за Близнаци

21 май – 20 юни

Не само сте невероятно активни в момента, но сте и изключително амбициозни и това, което се случва днес и през уикенда, ще ви даде възможност да оставите своя отпечатък в света. Уверете се, че това е знак, който всеки може да аплодира.

Дневен хороскоп Рак

21 юни – 22 юли

Космическата активност в две от най-добрите области на вашата диаграма ви подтиква да не изглеждате срамежливи или уязвими, особено когато имате работа с хора, от които може да зависи бъдещият ви успех. Покажете им, че имате какво е необходимо – и след това го вземете!

Дневен хороскоп Лъв

23 юли – 22 август

По някаква причина способността ви за убеждаване не изглежда толкова ефективна, колкото обикновено. Може би това е съобщение от вселената, че трябва да спрете да говорите за известно време и да слушате какво се опитват да кажат другите хора. Може да е важно.

Дневен хороскоп Дева

23 август – 22 септември

Ако можете да фокусирате енергията си в една посока през следващите няколко дни, има всички шансове да постигнете нещо наистина добро. Знаете към каква цел трябва да се стремите сега, така че го преследвайте с всяка фибра от вашето същество.

Дневен хороскоп Везни

23 септември – 22 октомври

С толкова много възможности за избор може да се изкушите да протегнете ръка и да грабнете първото нещо, което ви попадне под ръка, но това би било грешка. Отдръпнете се от събитията и решете коя от тези възможности заслужава вашето време и енергия.

Дневен хороскоп Скорпион

23 октомври – 21 ноември

Днес не трябва да има задръжки: вървете след мечтата си с всяка грам енергия, която притежавате, и не спирайте, докато не я достигнете и не я направите своя. Игнорирайте онези, които казват, че плановете ви са твърде големи – ако не друго, те не са достатъчно големи!

Дневен хороскоп Стрелец

22 ноември – 21 декември

Внимавайте какво казвате на другите хора днес, защото ще има тенденция те да четат във вашите думи, мисли и чувства, които всъщност не съществуват. Някои хора могат да бъдат удивително докачливи и сега не е подходящият момент да им се подигравате.

Дневен хороскоп Козирог

22 декември – 19 януари

Влиянието на Нептун в комуникационната област на вашата карта означава, че трябва да внимавате, когато разговаряте с приятели и любими хора, тъй като тяхното мислене вероятно ще бъде объркано. Ако поддържате думите си кратки и прости, не би трябвало да има проблем.

Последно
Не пропускай