Хороскопът днес – 15.06.2023

ХОРОСКОП ЗА РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС

Промоции от магазини Зора

Тази година ще има моменти, когато ще ви е трудно да кажете „Не“ на приятели, колеги и хора с власт – но трябва. Знайте кой сте, знайте какво се опитвате да постигнете и не позволявайте на никого да ви отклони от избрания от вас курс.

Дневен хороскоп Водолей

20 януари – 18 февруари

Спрете да се тревожите за състоянието на парите си и се съсредоточете върху забавлението. Много неща в живота са безплатни и ако положите усилия да ги потърсите, ще имате усмивка на лицето си от зори до здрач и до късно през нощта!

Дневен хороскоп Риби

19 февруари – 20 март

Избягвайте да се опитвате да впечатлите любим човек, като давате обещания, които може да не успеете да изпълните. Те ще ви се възхищават повече, ако признаете, че има граници на това, което можете да направите за тях. Просто да са близо до вас е повече от достатъчно, за да им угодите.

Дневен хороскоп за Овен

21 март – 19 април

Не се отказвайте от мечта, която все още изглежда далеч. Планетите показват, че има наистина голям пробив на хоризонта и ако сте търпеливи и продължите да работите за постигането на целта си, тогава няма да отнеме много време преди да настъпи ярка нова зора.

Дневен хороскоп Телец

20 април – 20 май

Колкото повече приятели и близки ви казват, че всичко ще бъде наред, толкова по-малко ще сте склонни да им вярвате. Днешната връзка между Меркурий и Сатурн може да има негативна представа за вашето мислене, така че се стремете да бъдете позитивни през цялото време.

Дневен хороскоп за Близнаци

21 май – 20 юни

Ще бъдете склонни да правите глупави грешки днес, някои от които може да са неудобни, но нито една от тях няма да ви създаде сериозни проблеми. Силните ще прощават грешките ви, но не го очаквайте от тях всеки ден.

Дневен хороскоп Рак

21 юни – 22 юли

Колкото повече бягате от проблем през следващите 24 часа, толкова по-вероятно е той да ви настигне, така че спрете да се опитвате да избегнете неизбежното и се изправете лице в лице с проблема веднъж завинаги. Няма да е толкова лошо, колкото се опасявате.

Дневен хороскоп Лъв

23 юли – 22 август

Посланието на звездите днес е, че не трябва да излагате финансовата си сигурност на риск, като залагате на всичко или нищо в ситуация, за която всъщност не знаете много. Всеки, който се опитва да ви каже, че това е „сигурно нещо“, лъже, чисто и просто.

Дневен хороскоп Дева

23 август – 22 септември

Вашата популярност на работния фронт ще достигне нови висоти между сега и уикенда и трябва да я използвате, за да си осигурите повишение или увеличение на заплатата, или и двете. Не се притеснявайте, че може да звучите малко настойчиво – това е, което работодателите искат да чуят.

Дневен хороскоп Везни

23 септември – 22 октомври

Ако това, което другите хора ви казват, не съответства на това, което инстинктите ви казват днес, тогава можете и трябва да пренебрегнете съветите им и да се доверите на вътрешния си глас. Най-вероятно вие ще сте единственият, който мисли рационално.

Дневен хороскоп Скорпион

23 октомври – 21 ноември

Би било разумно да изчакате до първите дни на следващата седмица, преди да вземете окончателно решение относно творческа дейност или сърдечна афера. Наближаващото новолуние означава, че ще има финансови съображения, които трябва да се вземат предвид. Освен това, какво е бързането?

Дневен хороскоп Стрелец

22 ноември – 21 декември

Не трябва да позволявате незначителното различие в мненията да се превърне в тотална война на думи. Ако сега се разтревожите по въпрос, който е от ограничено значение, ще се начудите по-късно, когато разберете колко ненужен е бил.

Дневен хороскоп Козирог

22 декември – 19 януари

Ако това, което изглежда логично за приятели и колеги, няма смисъл за вас, ще ви се отплати да разберете защо. Тъй като планетата на ума Меркурий е в противоречие с вашия управител Сатурн, има реална възможност да не мислите трезво през следващите 24 часа!

Последно
Не пропускай