Хороскопът днес – 11.11.2023

ХОРОСКОП ЗА ДНЕШНИЯ РОЖДЕН ДЕН

Марс във вашия знак е в противоречие с промените на планетата Уран на вашия рожден ден, така че катаклизмите са по-вероятни, отколкото не тази година. Добрата новина е, че те са видът сътресения, от които можете да спечелите – но само ако сте готови и искате да бъдете гъвкави.

Дневен хороскоп Водолей

20 януари – 18 февруари

Ще разберете без капка съмнение кой е приятел и кой враг този уикенд, защото хората, с които имате работа, няма да могат да скрият истинското си лице. Винаги ще има добри момчета и винаги ще има лоши.

Дневен хороскоп Риби

19 февруари – 20 март

Не обичате конфронтацията в най-добрия момент и това, което се случва този уикенд, ще ви насърчи да общувате само с онези хора, които споделят вашия позитивен и спокоен възглед за живота. Потърсете онези, които като вас предпочитат усмивката пред намръщеното лице.

Дневен хороскоп за Овен

21 март – 19 април

Ако се опитате да запазите за себе си по-голямо парче от тортата, отколкото заслужавате, трябва да очаквате известна съпротива този уикенд. Но защо бихте искали да рискувате да настроите другите срещу себе си, когато има достатъчно, за да задоволи нуждите на всички, включително вашите?

Дневен хороскоп Телец

20 април – 20 май

Ако имате впечатлението, че нещо се случва зад кулисите този уикенд, вероятно ще сте прави, но това не означава, че ще бъде лошо за вас. Напротив, развитие, което идва като пълна изненада, със сигурност ще ви зарадва.

Дневен хороскоп за Близнаци

21 май – 20 юни

Ако помолите други хора да свършат магарешката работа днес, те ще го направят доста щастливо. Всъщност, няма да е нужно много убеждаване, за да ги накарате напълно да поемат определени задачи от ръцете ви – и това със сигурност не е предложение, което трябва да отхвърлите.

Дневен хороскоп Рак

21 юни – 22 юли

Добри новини от професионален или финансов характер ще ви развеселят този уикенд, но не прекалявайте и не мислете, че вече не е нужно да полагате усилия на фронта на работа или да се тревожите за това колко харчите. Освен ако не сте спечелили от лотарията, разбира се.

Дневен хороскоп Лъв

23 юли – 22 август

Отбягвате ли някого, който ви е обидил или разочаровал по някакъв начин? Можете, ако желаете, но най-вероятният резултат би бил връзката ви да падне до толкова ниска точка, че никога да не се възстанови. Наистина ли беше толкова лоша грешка?

Дневен хороскоп Дева

23 август – 22 септември

От изключителна важност е да поддържате каналите за комуникация отворени през следващите 48 часа, защото ако превключите към това, което другите казват и направите дребно недоразумение, може да се превърне в сериозен раздор, а нямате нужда от това.

Дневен хороскоп Везни

23 септември – 22 октомври

Опитайте се да не бъдете безразсъдни с парите, особено ако сте от онези Везни, които гледат нещо хубаво на витрината и смятат, че трябва да го имате. Това, което виждате като „трябва да купите“ сега, може да се наложи да бъде продадено обратно на загуба по-късно.

Дневен хороскоп Скорпион

23 октомври – 21 ноември

Колкото повече други хора изискват от вас този уикенд, толкова по-решителни трябва да сте да им дадете не повече от това, което вече сте обещали. Без съмнение те ще измислят всякакви причини, поради които заслужават повече, но не вярвайте на нито една дума.

Дневен хороскоп Стрелец

22 ноември – 21 декември

Ако откриете, че избледнявате малко с напредването на уикенда, трябва да приемете това като знак, че сте прекалили както физически, така и психически, и си починете за известно време. Има само толкова много, което можете да дадете от себе си и вече наближавате тази граница.

Дневен хороскоп Козирог

22 декември – 19 януари

Ако започнете нов проект този уикенд, може да се получи добре за вас, но също така може да предизвика ожесточена съпротива от хора, които се чувстват застрашени от вашите амбиции. Продължавайте с него по всякакъв начин, но не очаквайте, че ще бъде просто плаване през целия път.

Последно
Не пропускай