Хороскопът днес – 10.07.2023

ХОРОСКОП ЗА РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС

Връзка Меркурий-Плутон на вашия рожден ден означава, че хората с власт ще ви тестват на всяка крачка. Отстоявайте позициите си и отказвайте да бъдете сплашени – и най-вече се уверете, че винаги разполагате със солидни факти и цифри, които да подкрепят мненията ви.

Дневен хороскоп Водолей

20 януари – 18 февруари

Като един от „фиксираните“ знаци на зодиака, вие не променяте често начина си на правене на нещата, но ще ви се отплати да бъдете по-гъвкави днес. Казано по друг начин, може да ви струва много пари, ако откажете да архивирате дори един инч.

Дневен хороскоп Риби

19 февруари – 20 март

Марс, планетата на агресията, се премества в областта на партньорството във вашата карта днес, така че очаквайте да бъдете предизвикани от хора, които смятат, че напоследък сте имали твърде много свобода. Ще запазите тази свобода само ако сте готови да се борите за нея.

Дневен хороскоп за Овен

21 март – 19 април

Може да сте пълни със себе си в момента и с основателна причина, но внимавайте в оптимистичното си състояние на ума да не поемете повече работа, отколкото дори мощният Овен може спокойно да поеме. Други ще се възползват от вас, ако получат възможност.

Дневен хороскоп Телец

20 април – 20 май

Всеки, който е достатъчно глупав, за да повярва, че може да застане между вас и вашите амбиции, ще научи по трудния начин, че никога няма да позволите на по-малкосмъртните да ви спрат. Не оставяйте приятели и колеги да се съмняват какво ще се случи, ако опитат.

Дневен хороскоп за Близнаци

21 май – 20 юни

Без значение колко несправедливо мислите, че сте били третирани напоследък, не трябва да се опитвате да отвърнете на удара. Вашият гняв може да е оправдан, но също така може да ви създаде още повече проблеми, отколкото имате в момента – и точно това искат вашите съперници.

Дневен хороскоп Рак

21 юни – 22 юли

Ако избягате от проблем днес, той ще се върне да ви безпокои отново по-късно през седмицата, когато има по-належащи въпроси, така че запретнете ръкави и го оправете сега, за да можете да го загърбите веднъж завинаги .

Дневен хороскоп Лъв

23 юли – 22 август

Дори ако някой ви дразни отвъд точката, от която няма връщане днес, трябва да запазите спокойствие и да устоите на желанието да му отвърнете. Планетите предупреждават, че ако станете агресивни сега, дори и да е оправдано, ще си платите за това финансово по-късно.

Дневен хороскоп Дева

23 август – 22 септември

Докато Марс се премества във вашия рожден знак днес, вие ще започнете да вярвате, че всичко е възможно и това е страхотно, но не се опитвайте да направите всичко наведнъж. Поставете си цели, към които можете да работите стъпка по стъпка – това е, което правите най-добре.

Дневен хороскоп Везни

23 септември – 22 октомври

Някой вкара ли го за вас? Силите, които се опитват да блокират амбициите ви? Не и пак Не. Единственото нещо, за което трябва да се тревожите днес, е вашата собствена склонност да виждате най-лошото в ситуации, които в действителност не са голяма работа.

Дневен хороскоп Скорпион

23 октомври – 21 ноември

Проект, върху който работите от известно време, ще получи тласък през следващите няколко дни, тъй като откриете резерви от енергия и вдъхновение, които не сте подозирали, че имате. Най-важното е да вярваш в себе си и в това, което правиш.

Дневен хороскоп Стрелец

22 ноември – 21 декември

Марс се премества в областта на кариерата на вашата карта днес, което ви улеснява да бъдете настойчиви, когато се занимавате с колеги, работодатели и хора с власт. Не бъдете прекалено настойчиви обаче – разумното сътрудничество прави всеки победител.

Дневен хороскоп Козирог

22 декември – 19 януари

Може да сте склонни да прекалите без да го осъзнавате през следващите 24 часа и ако го направите, последствията няма да са по ваш вкус. Освен това трябва да осъзнаете, че това, което е приемливо за вас, може да не е приемливо за други хора.

Последно
Не пропускай