Хороскопът днес – 05.09.2023

ХОРОСКОП ЗА РОДЕНИТЕ ДНЕС

Колкото повече другите ви ласкаят през следващата година, толкова по-склонни ще сте да не вярвате на това, което казват и това е добре, защото техните медени думи са за тяхна собствена полза, а не за ваша. Игнорирайте сладките приказки и вместо това следвайте инстинктите си.

Дневен хороскоп Водолей

20 януари – 18 февруари

Ако продължите да се хващате за нещо, което вече не ви трябва, със сигурност ще се разстроите, когато най-накрая бъде изтръгнато от ръцете ви. Но ако днес го оставите доброволно, ще освободите място в живота си за нещо безкрайно по-ценно.

Дневен хороскоп Риби

19 февруари – 20 март

Може да сте били ограничени в избора си напоследък, но все още можете да направите много, за да подобрите текущото си положение. Като начало можете да спрете да спорите с приятел или любим човек за дреболии. Трябва да сте партньори, а не съперници.

Дневен хороскоп за Овен

21 март – 19 април

Имайте предвид тази седмица, че винаги има причина за това, което се случва в света. Събитията от живота ви и животите на всички около вас са част от един по-голям дизайн, който ще стане по-видим през следващите няколко дни.

Дневен хороскоп Телец

20 април – 20 май

Марс в работния сектор на вашата карта ви насърчава да надхвърлите обичайните си граници, но внимавайте да не се разкарате с колеги, чиито нива на енергия и амбиция не съвпадат с вашите. Направете резерви за по-слаби светлини.

Дневен хороскоп за Близнаци

21 май – 20 юни

Не ви харесва да отблъсквате хора, които идват при вас да търсят помощ, но може да нямате избор през следващите 24 часа, тъй като дори нямате време да се погрижите за собствените си нужди. Един Близнак може да даде толкова много.

Дневен хороскоп Рак

21 юни – 22 юли

Ако кажете на приятел това, което мислите, че иска да чуе, а не това, което трябва да чуе днес, той няма да ви благодари за това по-късно, когато разбере, че щеше да е по-добре, ако сте му казали истината. Честността винаги е най-добрата политика.

Дневен хороскоп Лъв

23 юли – 22 август

Колкото повече приятели и колеги се опитват да ви притискат да се съгласите с проект, който не ви харесва, толкова повече трябва да се съпротивлявате. Дори с риск да нараните чувствата им, трябва ясно да им дадете да се разбере, че не се интересувате от техните планове.

Дневен хороскоп Дева

23 август – 22 септември

Понякога позволявате на страховете си да надделеят над вас и това може да е проблем днес, особено ако сте въвлечени в ситуация, в която другите се съмняват в уменията ви. Дръжте се така, сякаш знаете какво правите, дори и да нямате първата идея!

Дневен хороскоп Везни

23 септември – 22 октомври

Всеки, който си мисли, че може да бъдете бутан и накаран да правите неща, които очевидно не са във ваш интерес, трябва да се изправи насила и да му бъде казано да се отдръпне или в противен случай! Ако трябва да се направи нещо днес, вие ще бъдете този, който го прави.

Дневен хороскоп Скорпион

23 октомври – 21 ноември

Напоследък сте твърде негативни във възгледите си и трябва да се научите как да се разведрите и да се наслаждавате повече на живота. Каквото и да е тежало толкова много в ума ви, по чудо ще изчезне през следващите 24 часа, така че защо да се тревожите?

Дневен хороскоп Стрелец

22 ноември – 21 декември

Вашите комуникационни умения и уменията ви за хора ще се подобрят значително сега, след като Венера приключи своята ретроградна фаза, така че излезте и кажете на света какво мислите. Трябва да можете да убедите почти всеки да направи почти всичко за вас.

Дневен хороскоп Козирог

22 декември – 19 януари

Ваш приоритет номер едно сега трябва да бъде да подобрите имиджа си, както на работния фронт, така и в личния си живот. Някои хора са си втълпили в главите, че не сте достатъчно сериозни, за да ви се доверява важна информация. Покажете им, че това не е вярно.

Последно
Не пропускай