Хороскопът днес – 02.05.2023

ХОРОСКОП ЗА РОЖДЕН ДЕН ДНЕС

Не си стойте вкъщи и чакайте вдъхновение, излезте в света и бъдете забелязани. Колкото повече се занимавате през следващите 12 месеца, толкова по-склонна ще бъде Вселената да ви изпрати нови възможности.

Дневен хороскоп Водолей

20 януари – 18 февруари

Бъдете малко егоисти днес и правете само онези неща, които ви доставят лично удоволствие. Напоследък сте направили повече от достатъчно за други хора и имате пълното право да се възнаградите с малко време „аз“ – защото никой няма да ви го даде.

Дневен хороскоп Риби

19 февруари – 20 март

Може да не сте съгласни с това, което някой приятел е правил напоследък, но освен ако действията му не ви засягат пряко, може би е най-добре да запазите мнението си за себе си. Все още има много задачи, върху които можете да работите заедно, без да рискувате сериозно разминаване.

Дневен хороскоп за Овен

21 март – 19 април

Оставете другите да се оплакват, че светът е несправедлив и че те никога не получават почивките – ще бъдете твърде заети да се случват добри неща, както за вас, така и за хората, които обичате. Светът е такъв, какъвто решите да направите от него.

Дневен хороскоп Телец

20 април – 20 май

Опитайте се да избягвате да поемате нови отговорности днес, защото имате огромно количество работа, която трябва да изпълните. Може да е вярно, че ще се справите по-добре с повечето задачи от вашите колеги, но не можете да свършите всичко.

Дневен хороскоп за Близнаци

21 май – 20 юни

Защо трябва да приемате второто най-добро, когато вие сте този с всички големи идеи? Ако партньори, колеги и работодатели искат да се възползват от вашия гений днес, трябва да настоявате лъвският пай от ползите да дойде при вас.

Дневен хороскоп Рак

21 юни – 22 юли

Може да е вярно, че някой, на когото сте смятали, че можете да се доверите, ви е разочаровал, но планетите предполагат, че това е честна грешка от тяхна страна, а не нещо злонамерено. Простете и забравете и продължете напред заедно. Животът е твърде кратък за дребни спорове.

Дневен хороскоп Лъв

23 юли – 22 август

Вашето експертно докосване ще бъде много търсено през следващите 24 часа, толкова много, че може да ви е трудно да грабнете момент или два за себе си. Уведомете другите, когато очакват твърде много – има само толкова много от вас, които да обиколите!

Дневен хороскоп Дева

23 август – 22 септември

Не ви харесва да отваряте устата си, преди да включите мозъка си, но това може да е проблем, колкото повече наближавате петъчното затъмнение. Обещайте си тук и сега, че ще мислите дълго и упорито, преди да уведомите близките си къде са сгрешили.

Дневен хороскоп Везни

23 септември – 22 октомври

Космическият климат сега е доста добър и дори да направите грешка от някакъв вид, трябва да можете да я поправите без много шум. Не очаквайте обаче приятели и колеги да поправят собствените си грешки толкова бързо.

Дневен хороскоп Скорпион

23 октомври – 21 ноември

Не се притеснявайте твърде много, ако се чувствате неразположени в началото на новата седмица, защото с Плутон, вашият управител, който започва своята ретроградна фаза, вашата страст към живота със сигурност ще намалее малко. Спокойно през следващите няколко дни – не е нужно да се доказвате.

Дневен хороскоп Стрелец

22 ноември – 21 декември

Обикновено не ви пука дали другите хора ви подкрепят или не, но през следващите няколко дни ще имате нужда от голяма помощ, така че опитайте да слушате какво ви казват приятели и колеги днес, колкото и да е уморително.

Дневен хороскоп Козирог

22 декември – 19 януари

Направете всичко възможно, за да останете на добрата страна на хората с власт. Тъй като Плутон започва своята ретроградна фаза, работодателите и други авторитетни фигури вероятно ще бъдат лесно раздразнени, което може да ви повлияе финансово, ако кажете грешното нещо.

Последно
Не пропускай