Градински офис: 6 идеи за вашия домашен офис

Офис в градината? Вероятно звучи твърде добре, за да е истина. Но не е! Всъщност домашният офис може лесно да бъде преместен във външната зона с градински офис. Това е особено полезно, ако няма достатъчно място за кабинет в собствените ви четири стени. Погледнете директно в зеленото от бюрото си. Със съветите и идеите на нашите интериорни експерти можете да проектирате градински офис според вашите желания. Независимо дали става въпрос за класическа градинска барака, селска дървена барака или модерна малка къща: оставете се да бъдете вдъхновени!

Какво е градински офис?

В Америка градинският офис, така нареченият „sh office“, е тотално на мода. Градинските навеси от дърво или метал също стават все по-популярни у нас. Докато градинската къща за домашния офис често не се различава много от класическия навес за инструменти отвън, вътрешността на къщата изглежда много различно. Въпреки че тук все още няма санитарни възли, той все още може да се използва чудесно като градински офис.

Какви са предимствата на градинския офис?

Разбира се, обикновен градински навес също би свършил работа. Градинският офис обаче се използва само като работно място недалеч от вашите собствени четири стени, което прави помещенията за готвене или санитарните помещения, например, ненужни. Това лично убежище се използва за концентрирана работа и е добре оборудвано с бюро и кът(ове) за сядане. Разбира се, офисът в градинската къща има и други предимства:

  • Вече не са необходими дълги пътувания до външен офис.
  • С градински офис не трябва да очаквате допълнителни разходи за наем.
  • Благодарение на огромното спестяване на време имате повече време за семейството.
  • Гледката на зеленото успокоява и насърчава концентрацията.

За какво трябва да внимавате в градинския офис?

Тъй като градинският офис замества целия кабинет, новият домашен офис в провинцията трябва да бъде оборудван с няколко неща, които са от съществено значение за работа:

  • Интернет: Ако градинският офис e разположен в непосредствена близост до основната къща, съществуващ WiFi сигнал може да е достатъчен за работа в градинската къща.
  • Електричество: Независимо дали компютър, лаптоп или принтер – тези технически устройства са задължителни за много офис работни места, както и за творчески дейности. Следователно, разбира се, свързването на захранването също е задължително. За целта трябва да бъде положен подземен кабел от основната къща до градинския офис от експерти.
  • Вода: Водната връзка вероятно е това, без което най-вероятно бихте могли да минете в градински офис. В края на краищата, вие така или иначе работите точно на прага си.
  • Отопление: Особено през зимата често може да стане доста студено в градинския офис. За да не замръзнете, къщата трябва да е добре изолирана. За това се препоръчва дебелина на стената най-малко 40 милиметра. Предимство са и стъклопакетите. Можете да осигурите приятна стайна температура с електрически нагревател с вентилатор или инфрачервено отопление.
Последно
Не пропускай