Гел лак –изберете най-актуалните цветове

През последните години гел лакът за маникюр е особено популярен.

Но защо той се наложи толкова много при оформянето на маникюра?

С гел лак ноктите са красиви, с особен модерен дизайн, стилни и привлекателни.

Какви са най-предпочитаните цветовете в модата за гел лаковете?

Запомнете – нежните пастелни нюанси са класика в модната тенденция при ползването на гел лаковете. Жените винаги харесват да имат на ноктите си лак в  деликатни светли нюанси, например карамел, кремаво, розово, светло кафяво. Тези цветове идеално се комбинират с тоалета и модните аксесоари на всяка жена.

В допълнение, жените харесват и експериментират с други нежни тонове, например, люляк, мента, кремаво жълто, бледозелено. Тези цветове не дразнят очите, а по-скоро придават на маникюра нежност и хармония. Така жената засилва естествената красота на ръцете си.

И повтаряме, ако се спре жената на такива деликатни нюанси, то те са идеални за всякакви женски тоалети и правят жените изискани и неповторими.

Тъмен гел лак

А какво да кажем за тъмните цветове при използването на гел лаковете?

Много тъмните нюанси са по-подходящи за жени, които имат къси нокти. Заслужава да се отбележи, че тъмните нюанси на лаковете имат способността визуално да удължават нокътя, да го правят по-продълговат, а ръцете на жената стават по-женствени и по-нежни.

В същото време, ако се ползва тъмен гел лак за дълги нокти, тогава те имат доста груб и дори предизвикателен вид. С право може да се каже – „вампирски“. В някои случаи това е търсен ефект при оформянето на нокти на манекенки, когато се представят готически тоалети на модни ревюта.

Професионалистите в областта на дизайна на ноктите съветват жените, които харесват тъмните гел лакове, да изберат всякакви нюанси на виненото, червеното, бордото, шоколадовото и наситено тъмнозеленото.

Всеки един от тези цветове има своите предимства, когато жената е на официално събитие вечерта и носи стилна вечерна рокля.

Класика си остават гел лакове във всички черни нюанси – много млади момичета избират този цвят за своя маникюр. Така те показват своята решителност и желание да са различни от другите.

Какво е най-новото в гел лаковете?

Например, неоновият маникюр изглежда особено впечатляващ, той е широко търсен сред любителките на нощния живот. Дамите, които са избрали тази опция, наистина изглеждат зрелищно на всяко вечерно и нощно събитие. На върха на популярността са всички неонови цветове като розово, бледожълто, лилаво, синьо, оранжево и други варианти на пастелните цветове.

По отношение на летния сезон, който настъпи, много дами за ноктите си често използват доста наситения оранжев цвят.  Този цвят е идеален за вечерно събитие, когато жената дава специална роля на дизайна на маникюра си.

Но има и още нещо интересно, което е важно.

В допълнение, ноктите с лак могат да  бъдат украсени и с декоративни елементи под формата на кристали, камъни, прах, мъниста и други неща, но минимално, в противен случай дизайнът на ноктите ще бъде пренаситен и кичозен. Ако е стилно направен такъв маникюр е истинско произведение на изкуството.

Някои дами се спират на рисунки върху гел лака на ноктите си, което е също доста оригинално решение. Тези рисунки са най-често в бяло или черно. Най-често жените се спират на изображения на цветя, геометрични фигури или животински елементи.

Домашен комплект за гел лакПолагането на гел лак на ноктите може да стане в домашни условия с комплект гел лак и уред за изпичане на ноктите или в салон за маникюр и педикюр. Някои жени редовно могат да си позволят такава декорация на ноктите, но все пак това изисква известни средства.

Вместо заключение: ако не може всеки ден да сте с гел лак, то при официални и специални събития, поглезете ноктите и Егото си. Така може да имате стил и  наистина да събирате хорските погледи. Но в същото време отделете и внимание на кожата на ръцете си. И най-красивият маникюр изглежда зле на лошо поддържани ръце.

Последно
Не пропускай