Filorga – младостта на вашето лице

Френската козметика против стареене Filorga е високотехнологичен подход от естетичната медицина и цялостно решение на проблемите на стареенето на молекулярно ниво. Козметична терапия е името, дадено на наистина уникалния подход на специалистите от Filorga към младостта и красотата на всяка жена, независимо от възрастта и характеристиките на кожата.

Характеристики на Filorga

Продуктите на Filorga могат да се използват активно както за професионални салонни процедури, така и за домашни грижи. Но ако решите сами да опитате тази марка, консултирайте се с козметолог. В крайна сметка непрофесионалният избор на такава козметика може да завърши с разочарование поради неправилно подбрани продукти, без да се вземат предвид реалните характеристики на вашата кожа. Основната посока на козметиката Filorga е анти-стареене, тъй като тази козметика работи на молекулярно ниво.

Компонентите на продуктите в козметологията са същите като в мезотерапията:

  • на първо място, хиалуронова киселина с високо молекулно тегло. Прониквайки в структурата на епидермалните клетки, той ги насища с влага и възстановява тяхната еластичност. Именно постепенната загуба на хиалуронова киселина от клетките на кожата води до постепенно стареене;
  • огромен комплекс от активни компоненти, витамини, антиоксиданти, коензими, аминокиселини и минерали. Те са насочени към интензивно съживяване на кожата, нейното моделиране и стягане, връщане на предишната й еластичност и блясък и най-вече интензивно изглаждане на бръчките.

Основни грижи

За основна грижа против стареене специалистите на Filorga предлагат:

  1. Нощният крем Sleep and Peel е богат на киселини (и затова не може да се използва през пролетта и лятото, когато слънцето е активно). Дълбоко почиства кожата и активира интензивни регенеративни процеси, изравнява текстурата на кожата, свива порите и активно изглажда бръчките.козметика за очи Филорга
  2. Дневен крем Hydra Filler. Текстурата му е плътна, но не мазна. Продуктът сякаш запълва бръчките, прави кожата свежа, еластична, подхранена и сияйна.
  3. За кожата около очите Filorga предлага крем Optim Eyes, който интензивно изглажда бръчките и възвръща еластичността на деликатната кожа под очите.

Тази линия се допълва от крем за лице filorga time filler 5xp, който е създаден въз основа на 5 области на естетичната медицина. Основната активна съставка е трипептид. Компонентът има ботокс ефект – отпуска лицевите мускули. Matrikine комплекс с капсулирана хиалуронова киселина осигурява запълване на дълбоки бръчки. Морският копър изглажда повърхностните слоеве на кожата. Растителните екстракти в тандем със системата NCEF се борят с бръчките, причинени от сухота. Ботаническият екстракт намалява появата на бръчки по шията.

козметика за очи

Fillmed от Filorga е професионално решение за подмладяване на кожата, което гарантира освежаващ резултат. Тук е важно да коригирате детайлите редовно и в съответствие с инструкциите. Всички продукти са защитени със сертификати за яки, което е гаранция за якост, липса на алергични и нежелани реакции.

Последно
Не пропускай