Евиза спаси аутфита ми, докато бях бременна

Както вероятно се случва при всяка друга жена, и при мен бременността премина през най-различни вълнения, трепети и проблеми. Първата трудност, с която се сблъсках, беше свързана с облеклото. Изобщо не бях помислила предварително какво ще нося, след като коремът и цялото ми тяло пораснат значително, а този момент дойде доста неусетно. Изведнъж се оказах с абсолютно ненужен гардероб – на практика, можех да облека само един стар клин и една широка туника, която никога преди не бях носила.
Разбира се, на момента се втурнах да обикалям магазините, които предлагат дрехи за бременни, и останах малко разочарована. Намерих си подходящи дрехи, които да ми стават, но всички изглеждаха ужасно. Чувствах се сякаш съм облякла някакви торби върху тялото си. Дрехите бяха изработени удобно за бременни, но от тях не струеше абсолютно никакъв стил. Ето защо страшно много се зарадвах, когато веднъж попаднах на онлайн магазин Евиза. Веднага забелязах категорията с дрехи за бременни там и започнах да я разглеждам. Оказа се, че моделите в нея изобщо не се различават от останалите обикновени дрехи в електронния бутик – просто бяха по-широки и пригодени за бременни. Изобщо, изглеждаха страхотно и се зарадвах, че най-после съм открила място, откъдето мога да обзавеждам гардероба си със стил дори и през тези девет месеца.

Още при първото си посещение на Евиза направих една доста голяма поръчка. В нея включих две чудесни рокли с готина спортна визия. Именно тези модели носих най-често, чак докато настъпи терминът ми. Поръчах и няколко хубави разтягащи се блузи, които изглеждаха наистина елегантно, а не приличаха на чували. Разбира се, нямаше как да пропусна и туниките – любимото облекло на всички бременни. В Евиза имаше най-различни такива модели в много цветове и аз се спрях на пет. Освен в черно, си взех и в цвят бордо, както и в пастелени шарки.

От онлайн магазин Евиза успях дори да си намеря и подходящо бельо за периода на напредналата бременност. Мога с две ръце да препоръчам стягащото бельо, което открих на това място, наистина върши чудесна работа. Купих си и три бодита за бременни, които даже изглеждаха секси, вярвате или не. Дори и след като родих, не спрях да пазарувам от тази категория. Взех си два хубави и удобни сутиена за кърмачки в тъмносин цвят. Изобщо, Евиза се оказа спасението за моя външен вид по време на бременността.

Последно
Не пропускай