Дрескод за края на зимата

Топлите и студените дни започват да се редуват. Знам, че от една страна се радвате, че най-после се вижда края на зимата, а от друга се чудите какво да облечете. Голяма част от жените ненавиждат студените месеци, поради простата причина, че трябва да се обличат с прекалено много дрехи. И поради същата тази причина сме напълно убедени , че дрескода за края на зимата ще ви хареса и ще подобри настроението ви. Затова вижте какви дрехи трябва да имате в гардероба си в този момент:

Вталено яке

В края на зимата има и слънчеви и студени дни, за тази цел трябва да имате едно вталено яке с  хастар. Не е важно дали ще е дълго или късо, по-добре да е достатъчно топло, за да ви предпази от студа и вятъра. Със сигурност имате поне едно яке в гардероба си за междинния сезон. Относно цвета на якето продължават да бъдат модерни приглушените и строги цветове, така че може да заложите на всички нюанси на сивото, кафявото и бежовото.

Разперена пола

Разперените поли са предвестници на пролетта. Само, че тук ви съветваме да изберете пола в по-тъмен цвят като тъмно синьо, индиго, лайм, бордо, марсала или черно без допълнителни украшения. Ако съчетаете правилно вталеното яке с разперената пола ще уцелите десетката.

Тънка риза

През студените зимни дни тънката риза вървеше винаги в комбинация с плетения пуловер, пухкавото елече или просто любимото сако. Сега трябва да дадете пълната свобода на тънката риза! Разчитайте на въображението и добавете нови бижута към нея!

Копринен шал

Време е да приберете дебелите плетени шалове дълбоко в гардероба си и да подчертаете индивидуалността с копринените късчета. Тук вече може да експериментирате с цветовете и десените, за да разнообразите визията си. Коприненият шал ще даде елегантен завършек на зимата.

Зимни обувки

Според гореизброените дрехи е по-добре да оставите зимните обувки до края на зимата. А дали ще изберете боти или ботуши зависи от модела на дрехите, които сте подбрали за да изпратите зимата и да посрещнете пролетта.

Последно
Не пропускай