Добра ли е една егоистична жена

Щастие и любов в семейството – кой не мечтае за това? Но малцина осъзнават, че това пряко зависи от това дали жената е егоистка или не, особено на 50+ години. И така, да я караме по ред.

Егоистичната жена винаги изглежда добре

Тя обича себе си, грижи се за външния си вид. Няма да седи у дома с внуците си, по-добре е да отдели време за себе си. Ходи на масаж. Прави маникюр, прическа. Среща се с приятели за по чаша кафе. Разхожда се в парка. Дрехите й са винаги изгладени, без петна и стърчащи конци. Има безупречно състояние на кожата, грима, външния вид като цяло.

Егоистичната жена винаги се грижи за здравето си

Например, ако тя и нейният мъж се разболеят едновременно в семейството, тогава жената ще се погрижи първо за себе си. Тя незабавно ще отиде на лекар, защото разбира, че навременното лечение ще минимализира усложненията на заболяването. Тя редовно посещава лекаря, минава годишен медицински преглед, търси помощ веднага щом се почувства зле.

Егоистичната жена води здравословен начин на живот

Ходи на басейн, прави сутрешна гимнастика, бяга в парка, кара колело. Тя разбира, че спортуването ще повлияе положително на здравето й.

Спазва здравословна диета, включва в нея протеини, въглехидрати и мазнини в правилните количества. И редовно се тегли и следи мерките си, защото пълната жена изглежда по-възрастна.

Егоистичната жена спи поне 8 часа на ден

Тя знае, че добрият сън забавя стареенето. Той й помага да бъде в добра форма. Егоистичната жена никога няма да отиде на работа с температура, дори ако има нещо спешно. Тя може да контролира емоциите си. Разбира, че лошите мисли се отразяват зле на външния й вид – торбички под очите, матова и отпусната кожа. Затова се опитва да се измъкне от проблемите, да избягва неприятните неща. Егоистичната жена ще направи всичко, за да изглежда привлекателна на всяка възраст, да живее в хармония със себе си и другите, да бъде доволна от себе си и живота си, тоест – да се чувства щастлива.

И съветът на егоистичната жена към останалите жени е: „Не се жертвайте, обърнете внимание първо на себе си! И тогава в семейството ни ще царува щастие и любов.“

Последно
Не пропускай