Днешен хороскоп – 30.04.2023

ХОРОСКОП ЗА РОЖДЕН ДЕН ДНЕС

Продължавайте да си казвате, че няма нищо, което да не можете да направите в живота. Продължавайте да си повтаряте, че всичко е възможно. Ако го казвате достатъчно често, вашата вяра ще го направи факт и предстоящата година ще бъде пълна с много прекрасни и печеливши приключения.

Дневен хороскоп Водолей

20 януари – 18 февруари

Без значение какви са вашите планове, те са на път да бъдат изпреварени от събития, така че се подгответе психически и не се сривайте, когато разберете, че вече не контролирате нещата. Вие сте достатъчно силен характер, за да можете да се справите с това.

Дневен хороскоп Риби

19 февруари – 20 март

Космическата активност в най-чувствителната област на вашата карта означава, че трябва да избягвате негативното мислене на всяка цена. След като фаталистично отношение се настани в ума ви, ще бъде много трудно да го промените, така че преброявайте благословиите си няколко пъти на ден.

Дневен хороскоп за Овен

21 март – 19 април

Има само един глас, който трябва да слушате тази седмица и това е вашият вътрешен глас. Бъдете особено внимателни към това, което приятелите казват, че трябва да правите, защото планетите предупреждават, че не знаят какво говорят. Доверете се първо и последно на себе си.

Дневен хороскоп Телец

20 април – 20 май

Трябва да си осигурите нещо, което да очаквате с нетърпение, нещо, което да ви струва да станете от леглото сутрин. Това, което другите хора ви предлагат тази седмица, може да не е кой знае какъв стимул, така че вместо това си предложете нещо специално.

Дневен хороскоп за Близнаци

21 май – 20 юни

От изключително значение е да поставите под въпрос всичко, което ви се каже през следващите няколко дни. Тъй като планетата на силата Плутон започва своята ретроградна фаза, има реална възможност част от това, което чувате, да е предназначено да ви подведе, така че бъдете нащрек.

Дневен хороскоп Рак

21 юни – 22 юли

Колкото повече знаете за някого, с когото правите бизнес, толкова по-вероятно е партньорството ви да бъде печелившо. Ако се опитат да си отрежат по-голямо парче от пая и го направят, вие ще имате лоста да ги спрете. Знанието е сила.

Дневен хороскоп Лъв

23 юли – 22 август

Може да се изкушите да вземете нещата по-спокойно с началото на новата седмица и това вероятно не е лоша идея. Колегите от работата едва ли ще знаят какво искат да правят до следващия месец, така че защо да полагате усилия, които може да не са необходими?

Дневен хороскоп Дева

23 август – 22 септември

Ако държите очите и ушите си отворени през следващите няколко дни, няма да бъдете хванати неочаквано, когато се случи нещо, което шокира хората, с които работите. Идват промени, големи промени и ако искате да спечелите от тях, трябва да останете нащрек.

Дневен хороскоп Везни

23 септември – 22 октомври

Творчески проект, който трябваше да е завършен досега, ще трябва да бъде оставен на заден план, докато вие се занимавате с по-важни дейности. Това не означава, че трябва да го изоставите, но ще трябва да го изхвърлите от ума си за известно време.

Дневен хороскоп Скорпион

23 октомври – 21 ноември

Не полагайте много усилия да впечатлите други хора тази седмица, особено хора с власт. Ако сте твърде силен, те може да се страхуват, че преследвате работата им и ще направите живота ви по-труден, отколкото трябва.

Дневен хороскоп Стрелец

22 ноември – 21 декември

Силовата планета Плутон става ретроградна в зоната на комуникацията на вашата карта тази седмица, така че може би е разумно да не се доверявате на това, което ви казват работодатели и старши колеги. Уверете се, че сте проверили всички твърдения, които правят за себе си. Не можеш да бъдеш твърде внимателен.

Дневен хороскоп Козирог

22 декември – 19 януари

Простият проблем има просто решение и след като изчистите ума си от всички сложни и подвеждащи глупости, които други хора измислят, ще намерите това решение с лекота. Всичко, което трябва да направите, е да мислите логично и ясно и сте добри в това.

Последно
Не пропускай