Днешен хороскоп – 28.03.2023

ХОРОСКОП ЗА РОЖДЕНИКА

Отделете време на рождения си ден, за да седнете на тихо място с химикал и лист хартия и да запишете целите си за следващата година. Физическият акт на записването им означава, че вече ще сте на половината път към целите си. В написаното има магия.

Дневен хороскоп Водолей

20 януари – 18 февруари

Социалните покани ще идват плътно и бързо през следващите 24 часа и просто няма да е възможно да ги вместите всички в вече натоварения си график. Решете кои две или три събития означават най-много за вас и почетете само тях с присъствието си.

Дневен хороскоп Риби

19 февруари – 20 март

Ако приятел или член на семейството се опита да ви убеди да направите нещо, което наистина не одобрявате днес, трябва да им кажете, че това няма да се случи. Бъдете мили с това, но бъдете и настоятелни – не сте задължени да следвате примера им.

Дневен хороскоп за Овен

21 март – 19 април

Днес няма да се срамувате да изразявате мнението си – както всеки друг ден, само че много повече. Съюзът на Меркурий с Юпитер ви прави супер уверени, че знаете за какво говорите, въпреки че други може да го възприемат като свръхмнение!

Дневен хороскоп Телец

20 април – 20 май

Нещо, което рядко ви е притеснявало в миналото, днес ще ви притеснява и няма да можете да го пуснете, докато не го осмислите. Все пак не прекарвайте целия ден в това. Има и други, по-малко самозадоволителни въпроси, които също изискват вашето внимание.

Дневен хороскоп за Близнаци

21 май – 20 юни

Умът ви винаги е пълен с активност, но днес ще кипи от вдъхновение. Тъй като Меркурий, вашият управител, обединява сили с Юпитер в една от по-изобретателните области на вашата карта, някои от вашите идеи ще бъдат докоснати от гениалност.

Дневен хороскоп Рак

21 юни – 22 юли

Ако получите шанса да се издигнете в света днес, трябва да го грабнете с две ръце. Не се притеснявайте какво могат да си помислят другите хора за вашите амбиции, просто правете това, което знаете, че е най-добро, и очаквайте с нетърпение наградите, които ще дойдат по пътя ви.

Дневен хороскоп Лъв

23 юли – 22 август

Има причина за всичко, което се случва в живота и ако положите усилия да се отдръпнете от събитията днес, можете да зърнете собствената си настояща цел. Почти сигурно ще има нещо общо с творчеството или пътуването.

Дневен хороскоп Дева

23 август – 22 септември

Всеки прави грешки, така че не се чувствайте зле, ако нещо, което сте опитали наскоро, се е объркало – поне сте били достатъчно смели да опитате, което е повече от това, което много хора могат да кажат. Вдигнете се, изтупайте праха и се върнете в играта.

Дневен хороскоп Везни

23 септември – 22 октомври

Може да не се видите очи в очи с приятел днес, но няма нужда да правите проблем с това. Светът е достатъчно голямо място за разнообразни мнения и вярвания – и разбира се, все още ще има много неща, за които можете да се съгласите.

Дневен хороскоп Скорпион

23 октомври – 21 ноември

Ако промените мнението си за нещо днес, в което сте изглеждали толкова сигурни вчера, вероятно е защото сте се сдобили с нова информация. Партньорите и колегите може да не се забавляват от внезапното ви обръщане, но истината е по-важна.

Дневен хороскоп Стрелец

22 ноември – 21 декември

Юпитер, вашият управител, обединява сили с планетата на ума Меркурий днес, така че някои от вашите идеи вероятно ще бъдат доста скандални. Няма да се притеснявате ни най-малко, че ще провокирате враждебна реакция – и няма да се стеснявате да отговорите!

Дневен хороскоп Козирог

22 декември – 19 януари

Това, което трябва да признаете, е, че нищо не е запечатано в камък. Да, съществува цялостен дизайн на вашето съществуване, но в рамките на този дизайн все още има много възможности за свобода на мисълта и действието. Можете да направите промени днес – и наистина трябва.

Последно
Не пропускай