Дамските ухания на Guerlain, които в никакъв случай да не пропускате този сезон

Ако и вие, като нас, се вълнувате, чувайки името Guerlain, то сте попаднали на правилното място. Френската марка не спира да ни удивлява, лансирайки някои от най-вдъхновяващите и любими парфюми на всички времена.

Ако трябва да говорим за парфюмите на една марка, които е почти сигурно да откриете във всяка ароматна колекция, то безспорно се досещаме за продуктите на Guerlain. Изтънчени, висококачествени, запомнящи се и наистина вдъхновяващи – така бихме могли да опишем тези прекрасни есенции. И тъй като обичаме да сме фактологично точни, за днешната статия сме ви подготвили няколко дамски аромата, към които смятаме, че никак не бихте могли да останете безразлични.

Guerlain Mon Guerlain – един от най-популярните дамски парфюми на пазара

Говорейки за добре разпознаваеми и любими на мнозина парфюми, е невъзможно да не споменем аромата Guerlain Mon Guerlain. Свеж, изтънчен и по своему предизвикателен, този аромат е перфектният завършек на външния вид за ежедневието на всяка класна, стилна и нежна дама. Мнозина го описват като един от водещите парфюми, оглавяващи листата не само на ароматите на Guerlain, но и тази на дамските парфюми въобще.

Със сигурност чудесният аромат заслужава по-детайлно описание, затова нека му отдадем необходимата почит. Парфюмът на Guerlain притежава изключително висококачествени и изтънчени съставки в подбора си, пряко отговорни за голямата популярност, на която се радва есенцията.

Лавандула и бергамот ни посрещат още с началните нотки, придаващи едновременно сладост и свежест на парфюми. В сърцевината плътно биват последвани от жасмин и ирис, а базата се състои от акорди от ванилия, сандалово дърво и тонка.

La Petite Robe Noir на Guerlain е другият аромат, категорично заслужаващ вашето внимание

Ако трябва да селектираме още един вдъхновяващ аромат на марката, който заслужава да бъде удостоен с внимание от дамите, то категорично спираме избора си върху La Petite Robe Noir на Guerlain. Вдъхновяващ, изключително дамски, нежен и чувствен, този аромат е перфектното попадение за изграждането на стилна вечерна визия. Позволете си да бъдете наистина неотразими.

Ароматът е букет от висококачествени есенции. В състава му откриваме череша, бергамот и бадеми във връхните нотки, придаващи свежест и плътност. В сърцевината долавяме рози, женско биле и черен чай, а базата ни изненадва с анасон, ванилия, ирис и пачули.

Сигурни сме, че сме успели да ви заинтригуваме и вече нямате никакво търпение да изпробвате някой от двата тук представени дамски парфюма. Убедени сме, че за отрицателно време есенциите на Guerlain ще ви станат особено любими и няма да можете да си представите най-предпочитаните си визии без присъствието на някое от уханията на марката.

Последно
Не пропускай