Червено-черни омбре устни

Омбре нокти, омбре прическа, след като омбре стила е завладял модните тенденции защо да не опитате да направите и омбре устни. Преливащите цветове придават по-голяма плътност и обем на устните.

Ако искате привлекателен външен вид червено-черните омбре устни са идеални за вечерни поводи. Няма начин да не бъдете забелязани от мъжката аудитория.

Необходимо е хубаво червено червило, черен молив, прозрачен гланц с блестящи частици и няколко четки (за постигане преливащ ефект на устните си). Преди да започнете с нанасянето на необходимите продукти, почистете устните и зоната около тях. Следвайте стъпките и ще получите прекрасни червено-черни омбре устни.

1. Нанасяте един слой пудра или  фон дьо тен върху устните си. Внимавайте да не излиза от естествения контур на устните.

2. Запълвате устните с избрания нюанс на червено червило. За да направите червено-черни омбре устни изберете наситено червено червило.

3. Премахвате излишното количество червило с малка четка и оформяте линията на около устния контур.

4. Поставяте още един слой от същото червило. Така ще получите ярко, наситено кърваво и крещящо червило.

5. Очертайте устните си черен молив. Лайнерът трябва да бъде качествен, за да може да оформите еднакво дебела линия.

6. Ако цвета не е достатъчно интензивен сложете още един пласт червено червило.

7. Във външните ъгълчетата сложите малко повече от черния молив.

8. С помощта на тънка четчица правите плавни движения с цел да смесите черната линия и червеното червило. По същият начин смесвате тъмния молив във външните ъгълчета и червеното червило.

9. След това разнесете с друга четка, така че всички цветове да се смесат хубаво. Ще получите прекрасни червено-черни омбре устни.

Така гримираните устни жадуват да бъдат гланцирани. Изберете прозрачен гланц за устни с фини блестящи частици. Това ще придаде неповторим блясък на червено-черни омбре устни.

Последно
Не пропускай