Астропсихолог обясни за какво трябва да се подготвим в сряда

На какво трябва да обърнете специално внимание на 23 ноември 2022?

На 23 ноември след полунощ ще има новолуние в 1-ви градус на Стрелец , което създава отлични условия за преговори на всички нива – от лични и бизнес.

Също така, по това време Венера с Меркурий  ще създадат положителен приятелски аспект към Хирон в знака Овен, което показва ползотворни връзки с чужденци. Можете да разчитате на успешни пътувания, изгодни договори с чуждестранни бизнес партньори и романтични връзки с хора отдалеч: напълно е възможно тези от нас, които все още не са намерили своята сродна душа, да го направят днес.

Важна роля ще играе фактът, че на 23 ноември най-оптимистичният, приятелски настроен и весел знак влиза в своите права – Стрелец. Това означава, че всички ще можем по-лесно да гледаме на нещата и по-леко да понасяме проблемите, които животът постоянно ни създава.

Постоянството ще се увеличи, което ще ни позволи да постигнем целите, които сме си поставили и списъкът с успешни проекти ще се попълни сериозно. В същото време ще станем и по-малко гъвкави, тактични и чувствителни, както и по-напористи, дори малко нахални, груби и безсрамни.

Последно
Не пропускай