Астролозите обясниха за какво трябва да се подготвим в събота и неделя

На какво трябва да обърнете специално внимание този уикенд?

Транзитната Луна е в знака Козирог, което – за щастие, е само за кратко, но прави хората затворени, затворени и неприветливи. Разумът започва да надделява над чувствата, а сдържаността над емоциите: появява се желание да се бърза във всичко, без да се слушат аргументите на интуицията.

Дори тези, които вярват в нея в други моменти, през тези два дни няма да го вземат предвид. Е, тъй като не всеки професионален или житейски проблем може, образно казано, да бъде разрешен с логаритмична линейка, има голяма вероятност от грешки, които впоследствие ще трябва да бъдат коригирани.

26-27 ноември 2022 също така не е най-лесният период за тези, които обичат и са обичани: близките хора – особено за мъжете – ще са изключително сдържани в изразяването на чувствата си.

Тъй като жените обичат с ушите си, ще им липсват комплименти, изненади и обяснения в любов. Освен това ще им е трудно да разберат защо човек, който до вчера открито е заявявал чувствата си, изведнъж се е затворил и е станал безразличен и ограничен.

Не трябва да приемате това присърце – след няколко дни, когато Луната напусне Козирог, всичко отново ще бъде както преди – основното е да не се карате с близките си през това време.

Последно
Не пропускай