Астрологична прогноза за 31 януари 2023

Астрологичен съвет на деня: в този ден не трябва да започвате нов бизнес – те едва ли е успешен, така че е по-добре да завършите този, които сте започнали по-рано, но по някаква причина сте го изоставили. Работата с бизнес проекти и решаването на финансови въпроси ще изискват известна предпазливост, а общуването с другите ще изисква чувство за мярка и безпристрастност: под влияние на емоциите можете да кажете твърде много. 

Символ на деня: огнен меч. 

Елемент на деня: Огън, Земя. 

Щастливото число на деня: 2. 

Щастлив цвят на деня: малахит, изумруд. 

Щастливи камъни за деня: огнен опал, карнеол, селенит. 

За коя част от тялото отговаря: гръбначния стълб. 

Болести на деня: необходимо е да се избягва физическият и – особено – емоционалният стрес, тъй като може да доведе до обостряне на хронични заболявания и появата на нови заболявания, които ще бъдат трудни за лечение. 

Храна за деня: можете да постите и да гладувате. Ако не е възможно да откажете храна като цяло, може просто да се откажете от нежелана и мазна храна – особено месо и бобови растения. 

Прическа на деня: Денят е благоприятен за посещение на фризьор като цяло и за подстригване. 

Магия и мистика на деня: можете да извършвате всякакви обреди и ритуали, но особено успешни ще бъдат тези, които използват магическата сила на минералите и полускъпоценните камъни. 

Сънища за деня: сънищата от тази нощ рядко са пророчески, най-често те разказват на човек за неговите вътрешни проблеми, на които трябва да се обърне внимание. 

Табу на деня: пробиването и рязането на предмети може да бъде опасно. 

Ангел пазител на деня: Белом – свързва съдби. 

Афоризъм на деня: „Ако искаш да покориш всичко, покори се на разума“ (Артур Шопенхауер). 

Последно
Не пропускай