Астрологична прогноза за 31 декември

Астрологични съвети за 31 декември 2022. Не трябва да се захващате с някакъв сериозен бизнес – нито лунният ден, считан за „сатанински“, нито почивният ден ще допринесат за тях. Звездите препоръчват да се съсредоточите върху домакинските задължения: почистване, приготвяне на нещо за празничната трапеза – тук успехът ще бъде гарантиран на всички без изключение.

Символ на деня: Прилеп.

Елемент на деня: Огън.

Щастливо число на деня: 9.

Щастлив цвят на деня: Кафяво, шоколад.

Щастливи камъни за деня: Серпентин, морион, серпентин.

За коя част от тялото отговаря: сърдечно-съдовата система.

Болести на деня: има голяма вероятност от обостряне на хронични заболявания, така че е необходимо да вземете всички мерки, предписани от лекуващия лекар, за да облекчите състоянието си. Причината за много заболявания може да бъде отслабен имунитет – препоръчително е да го поддържате поне чрез приемане на витамини и разходки на чист въздух.

Храна за деня: като правило е необходимо да се гладува в тези лунни дни. Но тъй като ни предстои празнична нощ, можем да пренебрегнем строгите правила, като същевременно спазваме умереност – както в храната, така и в пиенето: има голяма вероятност от хранително отравяне и интоксикация.

Прическа на деня: подстригването в този ден е категорично табу.

Афоризъм на деня: „Действието на голяма страст не подлежи на анализ“ (Джоузеф Конрад).

Ангел пазител на деня: Амас – изпълнява желания, особено на децата.

Магия и мистика на деня: Препоръчително е да избягвате всякаква магия, особено любовната, резултатът от подобни действия може да бъде точно обратният.

Сънища за деня: Сънищата за тази нощ нямат значение.

Табу на деня: не е добре да говорите с непознати – не е известно как може да приключи такъв контакт.

Последно
Не пропускай