Астрологична прогноза за 30 декември 2022

Какви характеристики има днешният лунен ден? Ровенето в стари проекти няма да донесе никаква полза, така че е по-добре да правите нови – както се казва, от нулата – те ще се окажат успешни. По-добре е да отложите решаването на сериозни финансови и бизнес въпроси за следващата година, днес има твърде голяма опасност да направите малка, но неприятна грешка, която ще доведе до материални загуби. Можете да ходите на пътешествия – близки и далечни, както и да купувате подаръци.

Символ на деня: сандък със съкровища.

Елемент на деня: Земя, Огън.

Щастливото число на деня: 8.

Щастлив цвят на деня: червено, лилаво.

Щастливи камъни за деня: червен гранит, морион, ахат, хризолит.

За коя част от тялото отговаря: стомаха.

Болести на деня: има голяма вероятност от проблеми със стомашно-чревния тракт, сърдечно-съдовата и нервната система. Избягвайте стреса и внимавайте за хранително отравяне.

Хранене за деня: еднодневното гладуване в навечерието на празника не само ще прочисти тялото, но и ще го насити с енергия, която напоследък сериозно липсва.

Прическа на деня: прическа, направена на този ден, ще има положително въздействие не само върху външния вид, но и върху състоянието на тялото.

Афоризъм на деня: „Търпението и времето дават повече от бързината и страстта“ (Ла Фонтен).

Ангел-пазител на деня: Федолам – дава креативност във всички видове изкуство и чувство за хумор, което ви позволява да гледате на живота с ирония и оптимизъм.

Сънища на деня: сънищата от тази нощ не са лесни за тълкуване, но ако все пак успеете да стигнете до тяхната същност, можете да разберете бъдещето си.

Табу на деня: необходимо е да се избягва заседналия начин на живот.

Последно
Не пропускай