Астрологична прогноза за 29 декември 2022

29 декември 2022 е благоприятен за започване на дребни неща, които могат да бъдат завършени бързо, по-добре е да отложите проекти, които са предназначени за бъдещето. Всякакви преговори обещават да бъдат успешни – както бизнес, така и лични: красноречието, с което звездите ще ни дарят днес, ще позволи да се постигне съгласие дори по най-трудните теми.

Символ на деня: Роза.

Елемент на деня: Метал.

Щастливото число на деня: 7.

Щастлив цвят на деня: люляк, лилаво, слива.

Щастливи камъни за деня: корал, хелиотроп.

Болести на деня: Най-опасни са респираторните заболявания – започвайки от този ден, те могат да се проточат дълго време и да доведат до сериозни усложнения. За да не се случи това, е необходимо, първо, да се предпазите от настинки и второ, когато се появят първите симптоми, незабавно да се консултирате с лекар – малко хора искат да празнуват Нова година в леглото.

Храна: Можете да започнете на диета за кратко време.

Цитат на деня: „Ако искате да коригирате грешките си, започнете с коригиране на възгледите си“ (Джим Рон).

Ангел-пазител на деня: Арфад – помага за излекуване както на физически, така и на морални рани.

Мистика на деня: можете да си направите талисмани, за да привлечете късмет във финансовите дела.

Сънища за деня: сънищата тази нощ често са пророчески и се сбъдват доста бързо. Астролозите съветват да обърнете специално внимание на думите, които изричате насън: те могат да съдържат подсказка за това как да разрешите преобладаващите житейски обстоятелства.

Табу на деня: необходимо е да се избягват лоши мисли, отправени към някого. Дори и само да си ги мислите, под влияние на емоциите, първо ще навредят на този, срещу когото са насочени, а след това ще се върнат при своя „собственик“.

Последно
Не пропускай