Астрологична прогноза за 26 януари 2023

Астрологични съвети за деня – времето е благоприятно за всякаква умствена работа, върху която е необходимо да се концентрирате, да се откажете от физическите усилия – те няма да успеят. Събитията от деня, като правило, протичат спокойно, без да засягат емоционалната сфера на човека.

 

Символ на деня: жерав.

Елемент на деня: Метал.

 

Щастливото число на деня: 6.

Щастлив цвят на деня: синьо, индиго, ултрамарин.

 

Щастливи камъни за деня: зюмбюл, цитрин.

Отговаря за коя част на тялото: горните дихателни пътища.

 

Болести на деня: като правило болестите, които започват на този ден, не траят дълго, но това не означава, че могат да бъдат започнати – по-добре е да се консултирате с лекар и да получите необходимите препоръки. В този ден е лесно да настинете и да хванете вирус, така че трябва да се пазите от хипотермия, като в същото време трябва да сте на чист въздух възможно най-често.

 

Храна за деня: можете да ядете всичко, но в умерени количества.

Прическа на деня: подстригвайте се само когато е абсолютно необходимо.

 

Магия и мистика на деня: любовната магия ще бъде ефективна – можете да извършвате обреди и ритуали, чиято цел е да придобиете истинско и искрено чувство.

 

Сънища на деня: Сънищата от тази нощ често са пророчески, но може да не оправдаят очакванията, ако на някого се каже за тях. Ето защо, ако сюжетът на съня предвещава приятни събития, по-добре е да го запазите в тайна.

 

Табу на деня: можете да давате назаем само сумата, с която няма да съжалявате, ако се разделите завинаги  – парите най-вероятно няма да бъдат върнати.

 

Ангел-пазител на деня: Елар – гарантира победа във всяко начинание.

Афоризъм на деня: „Трудът трябва да е в съответствие с почивката; глупав е този, който превръща почивката в занимание“ (Фридрих Рюкерт, немски поет).

Последно
Не пропускай