Астрологична прогноза за 21 февруари 2023

Астрологични съвети за деня: един от най-добрите дни в лунния месец за нови начала – те ще бъдат изключително успешни. Подходящо е и за дългосрочно планиране – ще можете да изберете правилните цели и да намерите най-добрите начини за постигането им. 

Символ на деня: Риба-кит. 

Елемент на деня: Земя. 

Щастливото число на деня: 2. 

Щастлив цвят на деня: оранжево, корал, теракота, охра. 

Щастливи камъни за деня: жадеит, халцедон. 

За коя част от тялото отговаря: уста, зъби. 

Болести на деня: необходимо е да се прояви максимална предпазливост по отношение на зъбобол – ако се появи, трябва незабавно да се консултирате с лекар. Останалите заболявания, започнали през този ден, ще преминат бързо и без последствия, особено ако лечението започне навреме. 

Ястие за деня: нова диета, ако започне в този ден, ще даде блестящи резултати.

Прическа на деня: по-добре е да откажете нова прическа. 

Селска работа на деня: можете да засадите семена от растения за разсад под земята. Не е желателно да се режат дървета и храсти – те могат да бъдат сериозно наранени. 

Магия и мистицизъм на деня: можете да извършвате обреди и ритуали срещу уроки. 

Сънища за деня: Сънищата от тази нощ не са пророчески, но може да съдържат важни улики за това как да се справите с тревожна житейска ситуация. 

Табуто на деня: не бива да проявявате агресия – можете да срещнете още по-агресивен човек и как ще завърши такъв сблъсък, звездите не могат да предвидят. 

Афоризъм на деня: „На постоянното и плодотворно зло трябва да се противостои с бавен и упорит труд: не за да го унищожим, а за да не ни победи“ (Сенека). 

Последно
Не пропускай